Грешките на жените с мъжете

Всеки човек прави грешки. Това си е в реда на нещата. И обикновено обвинява другите. И това си е в реда на нещата. Обаче, има няколко основни грешки, които жените правят с един мъж. Лошото е, че тези грешкисякаш идват отвътре. И се случват съвсем естествено и непринудено. А резултатът винаги е само един – някой не е щастлив.

1. Жените третират мъжете като деца
“С това яке ще ти е студено, облечи другото”, “Подсмърчаш, ще ти направя чай”, “Колко пъти да ти казвам да си вдигаш чинията като ставаш!”, “Не забравяй да изключиш телевизора, като излизаш”. Това познато ли ви е? Поне веднъж на ден му казвате нещо подобно. А, сега помислете, когато бяхте малки майка ви не се ли държеше с вас точно по същия начин?! Жената действа така, защото наистина вярва, че мъжът не може да се грижи сам за себе си. А, как ли е живял преди да я срещне тогава?! А, после се чудите, кога стана такъв женчо!

YouTube

2. Жените се влюбват в потенциала на мъжа
Жената е светкавична в преценките си. Когато се среща с мъж, тя моментално вижда перспективите му. И си изгражда образ, какъв може да е той в бъдещето. И се влюбва в този образ! Но, това не е най-лошото. Тя започва всячески да се опитва да го направи реален. Да, може би не е толкова лошо. Но, не забравяйте, на сила хубост не става. И най-малкото, този човек очаква да го обичате, заради това, които е сега. Не заради това, което би могъл да бъде.

3. Жените се държат като момиченца, когато искат нещо
Жената е наистина уникална! Тя може да съчетае едновременно образа и на майка, и на момиченце! Когато сте били малки, за да получите нещо сте се държали сладко и уязвимо. И все още прилагате тактиката. Само че, повечето мъже супер много се дразнят на това! Да, могат да се почувстват по-силни и самоуверени, и номерът да мине. Но не чакайте да получите уважение с такова поведение!

4. Жената винаги жертва себе си
Каквото и да ви говори, опре ли ножа до кокала, жената е готова да жертва собствените си разбирания и интереси, само и само да запази мъжа, когото обича. И в случая говорим за сериозни неща! Това, че вие диктувате, какво да се гледа по телевизията, не влиза в категорията! Истината е, че една жена е готова да зареже всичко и всеки, стига да бъде с Него. Лошото е, че мъжът свиква с тези саможертви и автоматично почва да злоупотребява. Затова, правете компромиси, но никога не тръгвайте срещу себе си!

И, най-важното е да разберете, че когато нещата по между ви трябва да се получат, то ще стане! Без много усилия и без роли!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе