Все още не е ясна причината за тежката катастрофа от вчера край село Осенец

На 14.07.2019г. около 16 часа на тел.112 в ОДМВР-Разград е получен сигнал за настъпило пътно-транспортно произшествие на около 2 км. от с. Осенец, обл.Разград в посока гр. Русе, съобщават от полицията.

Тежка катастрофа край Осенец, има загинали и тежко ранени (СНИМКИ)

YouTube

Екип на сектор «Пътна полиция» установява на място, че лек автомобил Форд с румънска регистрация, движещ се посока Разград-Русе и товарен автомобил Мерцедес, собственост на „Пътинженерингстрой -Т“ ЕАД- гр.Търговище, движещ се посока гр.Русе- гр.Разград, са се ударили насрещно.

42-годишна жена и 40-годишен мъж са загиналите от катастрофата край Осенец

Вследствие на настъпилото произшествие на място са загинали шофьорът на лекия автомобил,роден на 27.08.1978 год. в гр.Букурещ, република Румъния и возещата се на задната седалката жена, родена на 30.11.1976 год. в гр.Букурещ.

8-годишно момче и 43-годишния му баща са пострадалите при тежката катастрофа край Осенец

8-годшно момче и 46-годишният му баща са настанени за лечение в МБАЛ-Разград, като детето е с черепно-мозъчна и гръдна травма, с опасност за живота, а баща му е настанен в „Ортопедично отделение“ със счупена ключица без опасност за живота.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Причините за тежката катастрофа са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство по чл.343 ал.1, в от НК.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе