Дневен хороскоп за 14 май

© Pixabay.com

Овен

В чудесно състояние на духа са повечето от Овните в този ден. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. 

YouTube

Телец

Този ден ще е силно активен. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни.Къде остана чувството Ви за хумор?. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем.

Близнаци

В четвъртък не се претоварвайте. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир.

Рак

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Запазете приветливостта си, по излъчването ще Ви приемат, а по свършената работа – изпращат. Този ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. 

Лъв

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Съхранявайте старателно документите и парите си. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. 

Дева

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Четвъртък е успешен ден в значителна степен за Девите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. 

Везни

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. 

Скорпион

Четвъртък е успешен ден за Скорпионите. Този ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Работата Ви спори. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. 

Стрелец

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Четвъртък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Стрелците.

Козирог

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. 

Водолей

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. 

Риби

Този ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Най-важното донесе да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе