Над 80 деца се явиха на кастинга за школата на Лудогорец

Над 80 деца от цялата страна, набор 2010 и 2011, се явиха на обявения от ПФК Лудогорец кастинг за млади таланти. След прецизен анализ на показаното ще бъдат подбрани най-добрите, които ще се присъединят към Академията на клуба.

YouTube

Кандидатите преминаха през физически тестове за бързина, координация и сила. Те показаха и уменията си с топката в игрови форми. Изпитанията дадоха шанс на най-подготвените да докажат, че имат нужните заложби и качества да станат част от школата на най-успешния проект в българския футбол през последните години. Изявите на момчетата бяха внимателно наблюдавани от треньорите на подрастващите в клуба. Показаното от тях бе заснето и на видео, като записите също ще бъдат използвани за отсяване на кандидатитеи. Одобрените ще бъда уведомени лично до края на юни.

Повече от 80 деца от цялата страна, набор 2010 и 2011, се явиха на обявения от ПФК Лудогорец кастинг за млади таланти….

Posted by Football Academy Ludogorets on Sunday, June 5, 2022

Благодаря на всички, които се явиха на нашия кастинг. Не всички ще бъдат одобрени и привлечени. На неуспелите пожелавам да продължат да работят, защото трудът винаги се възнаграждава. Нека продължават да играят футбол и да го обичат, защото това е най-великият спорт“, заяви след края на кастинга директорът на детско-юношеската школа на „орлите“ Радослав Комитов.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе