Кубрат посрещна новата година на площада

Десетки жители и гости на град Кубрат посрещнаха Новата 2023 година. Празнуващите се събраха малко след 23.30 часа на площад“Възраждане“ пред сградата на Общината.

След приветствието на кмета Алкин Неби последва изпълнението на химна на Р България, а на празничния площад „Възраждане“ малки и големи се хванаха и на новогодишното дунавско хоро.
Освен красивата заря в центъра на града не бяха малко и фойерверките от гражданите, озарили с пъстри багри ясното небе над лудогорския град. В небето полетяха и красиви червени фенери. И тази година Община Кубрат поздрави всички свои жители и гости в социалните мрежи със специално видеообръщение на Кмета Алкин Неби.

YouTube

Кадри от Новогодишната нощ на 2023 година

КУБРАТ ПОСРЕЩНА НОВАТА ГОДИНА.

Posted by Община Кубрат on Sunday, January 1, 2023

„Скъпи жители на община Кубрат! Благодаря Ви, че дойдохте и изпълнихте площада! Започваме едно ново начало през настъпващата 2023 година. Вярвам, че бъдещето пред всички нас е светло, въпреки че живеем в трудни времена, защото и тази година предизвикателствата пред Община Кубрат не бяха никак малко. Цел на Общинската управа е да се справя с проблемите и предизвикателствата, за да живеят децата ни в една по-достойна среда. Благодаря за подкрепата, както и за конструктивната критика на опозицията, без която със сигурност ще ни е по-трудно. По някога решенията не са никак леки, но Ви уверявам, че те са за благото на обществото, защото хората заслужават по-добро и светло бъдеще!“, заяви пред всички градоначалникът на Кубрат, след което поздрави празнуващите с Новата 2023 година, пожелавайки на всички много здраве, щастие и късмет.

Новогодишната нощ в Кубрат продължи с наздравици, много прегръдки и кръшни хора. На площада бяха малки и големи, представители на Общината и местния парламент, кметове на кметства и местни общественици.

Честита Нова година и честито на всички, празнуващи Васильовден! На многая и благая лета!

ДЕСЕТКИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ ПОСРЕЩНАХА НОВАТА 2023 ГОДИНА В ЦЕНТЪРА НА КУБРАТ Десетки жители и гости на град Кубрат…

Posted by Община Кубрат on Sunday, January 1, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе