С № 68 в бюлетината най-хубавото за Разград и общината предстои

Преобразяването на един град, на една община, е дългосрочен  процес. За осъществяването му са необходими желание, амбиция, съвременни идеи и визии, висок професионализъм и всичко това подплатено със значителен финансов ресурс.

Ние кандидатите на Местна коалиция „БСП за България, ВМРО-БНД“ съзнаваме своята отговорност за бъдещето на Разград. През годините натрупахме опит, свършихме важна, полезна  и голяма по обем работа, за да бъде днес нашата община конкурентна на останалите в региона и страната, да се развива и превръща във все по-добро място за живеене. Имаме самочувствието да застанем пред избирателите и да поискаме доверието им за следващия мандат както заради постигнатото от нас през годините, така и заради ясните, точни и  реалистични  програмни цели и приоритети, които предлагаме.

YouTube

СТРАТЕГИЧЕСКИ ЦЕЛИ:

СЪЗДАВАНЕ НА ВСЕ ПО-ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ И БИЗНЕС – ПРОДЪЛЖЕНИЕ  НА ПОЛИТИКАТА ЗА ПОСТИГАНЕ НА ЛИДЕРСКИ ПОЗИЦИИ НА РАЗГРАДСКАТА ОБЩИНА  В БЪЛГАРСКИЯ СЕВЕРОИЗТОК.

УСКОРЯВАНЕ  РАЗВИТИЕТО НА ОБЩИНА РАЗГРАД   КАТО РАЙОН С ДИНАМИЧНО НАРАСТВАЩ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОТЕНЦИАЛ. 

УТВЪРЖДАВАНЕ НА ОБЩИНАТА КАТО  ЗНАЧИМ ДУХОВЕН И КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР  С ИЗГРАДЕНА БЛАГОПРИЯТНА СРЕДА ЗА РАЗВИТИЕ НА  ИНИЦИАТИВИТЕ,  ТАЛАНТИТЕ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИЯ ДУХ  НА ВСИЧКИ ЖИТЕЛИ.

ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОЛИТИКА ЗА   ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ НА ОБЩИНАТА КАТО НЕОБХОДИМО УСЛОВИЕ ЗА  РАЗВИТИЕ И РАСТЕЖ.

ПРИОРИТЕТИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ЦЕЛИТЕ:

  • Политика за стабилна икономическа среда, създаваща условия за развитие на бизнеса и разкриване на работни места.
  • Разширяване обема и създаване на нови социални услуги за подкрепа на най-уязвимите групи – деца и младежи в риск, хора с увреждания, самотни възрастни, безработни.
  • Целенасочена политика за развитие на местната инфраструктура – градоустройство, зелени територии, чист въздух, пътни връзки с другите региони в страната. Намаляване на разликите в условията на живот и за развитие на бизнеса във всички квартали и населени места от общината.
  • Надграждане на постигнатото в развитието на местното самоуправление чрез сътрудничество с граждански и обществени сдружения, прозрачност и отчетност в работата на Общинския съвет.
  • Развитие на образователните и културните институции и спортни звена. Стимулиране и подкрепа на талантливи деца и младежи и изявени творци в науката, културата и спорта. И прозрачност на взетите решения.
  • Борба с корупцията и прозрачност на взетите решения.
  • Ефективно сътрудничество с местната общност за привличане на инвестиции от различни европейски и национални източници за финансиране.
  • Политика на отвореност към Европа и света за участие в национални и международни инициативи на представители на местната власт, културни, образователни и спортни звена, самодейни състави, фирми, граждански организации.

Искаме стабилност и развитие, сигурност и надграждане на всичко онова, което превърна Разград в красив и модерен град, а общината в един от лидерите на Българския Североизток.

Най-хубавото за Разград и общината предстои.  Заедно ще направим Разград и общината привлекателно място за живот.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе