1000 българи ще подкрепят Лудогорец в Германия

Около 1000 българи се очаква да подкрепят Лудогорец при утрешното решително гостуване на Хофенхайм в Германия. 300 от тях ще тръгнат от България, а останалите са наши сънародници, които живеят, учат или работят в Германия.

От клуба съобщиха, че феновете, които притежават ваучери за мача с Хофенхайм, ще могат да ги разменят за билети в специална каса, която ще бъде отворена на стадион „Райн-Некар Арена“. Това ще се случи преди началото на срещата. Гишето се намира пред евероизточната трибуна до входове на сектори Н1 и Н2, които са предназначени за гостуващите привърженици. Иначе цената на един входен талон за сектори G1,G2, Н1 и Н2 е 15 евро. Привържениците на Лудогорец, които ще наблюдават на живо двубоя с Хофенхайм, трябва да знаят, че на стадион „Райн-Некар Арена“ ще има строг пропусквателен режим. Използването на шалове и знамена е разрешено, но те подлежат на проверка от стюардите по входовете.

YouTube

Абсолютно се забранява използването на пиротехнически средства, както и влизането на стадиона с хладно оръжие, домашни любимци, чадъри, наркотици, спрейове, мегафони, фотоапарати, бебешки колички, звукови устройства, балони и лесно запалими предмети. Използването на материали с политически послания също не е разрешено. Тютюнопушенето на територията на стадиона е абсолютно забранено.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе