Кои сериали да гледаме през дългия уикенд

Докато за някои идването на дългия уикенд е перфектна възможност да посетят отново морските курорти, то други предпочитат просто да прекарат няколко спокойни дни в домашна обстановка и в компанията на интересно четиво, филм или сериал. Ако и вие сте от хората, които ценят домашния уют повече от всичко, навярно следващите редове ще ви заинтересуват. Представяме ви няколко страхотни сериала, които спокойно можете да изгледате през почивните дни.

American Crime

YouTube

Първи сезон на драматичния сериал на ABC се върти около убийството на семейна двойка в Модесто, Калифорния и последващите разследване и съдебен процес. Сериалът придоби значителна популярност, което му спечели и втори сезон, фокусиращ се върху нов случай. В главните роли блестят имената на Тимъти Хътън и Фелисити Хъфман.

The Expanse

The Expanse е нов опит от страна на SyFy да извади хит от ранга на Battlestar Galactica. И този път каналът за научна фантастика като че ли е на път да успее. Първи сезон на сериала предложи интригуваща визия за бъдещето (действието се развива около 200 години в бъдещето, а човечеството е колонизирало голяма част от слънчевата система), подплатена със заплетен сюжет, интересни персонажи и впечатляващи декори и специални ефекти. The Expanse е базиран на едноименната книжна поредица на авторско дуо, пишещо под псевдонима “Джеймс С. А. Кори”.

Narcos

Първи сезон на Narcos – сериалът за живота на прочутия наркбос Пабло Ескобар . се превърна в един от най-големите хитове за онлайн видео платформата Netflix. А от два дни вече е достъпен и следващия сезон от сагата, който се върти коло въпроса “кой уби Пабло?”.

The Man in the High Castle

Сериал по едноименната книга на Филип К. Дик, с Ридли Скот като изпълнителен продуцент? Звучи обещаващо, нали? За щастие, първи сезон на сериала успява да се справи с очакванията съвсем адекватно. Действието се развива в алтернативно минало, където съюзниците са изгубили втората световна война, а САЩ са поделени между нацистка Германия и Япония. Окупираната Америка е представена толкова убедително, че на моменти ще ви се струва, че гледате историческа драма, а не представител на фантастичния жанр. Втори сезон на сериала се очаква по-късно тази година.

Marco Polo

Втория сезон на Marco Polo, излязъл по-рано тази година, затвърди приятните впечатления оставени от дебютния сезон. Сериалът предлага интригуващ поглед към Монголската империя по времето на нейния най-голям военен и политически разцвет. А изпълнението на Бенедикт Уонг в ролята на хан Кубилай си заслужава да си види.

The Night Of

Най-новият мини сериал на HBO разказва за колежанин от пакистански произход, който се оказва главен заподозрян за извършител на кърваво убийство. По време на осемте епизода ще можем да проследим вътрешната промяна, която настъпва в героя, както и усилията на необичайна двойка адвокати да докажат неговата невинност.

Stranger Things

Stranger Things нашумя изключително много това лято, така че е много вероятно вече да сте гледали трилъра на Netflix с участието на Уинона Райдър. Ако все ще не сте го направили, дългият уикенд ви предоставя идеална възможност да го сторите. Сериалът е издържан в стилистиката на Стивън Кинг, а основната мистерия се върти около изчезнало дете.

Източник: Profit.bg.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе