Преследване като на филм във Варна завърши с обърнат бус

Варненската полиция залови крадец на автомобил при опит да избяга с него.

На 22 декември, около 21:00 часа, в с. Старо Оряхово, за зареждане на магазин за хранителни стоки, спира товарен автомобил „Мерцедес”. Водачът му оставя превозното средство с работещ двигател и ключ на контакта и слиза за товаро – разтоварни дейности. Докато извършва своите служебни ангажименти, автомобилът е отнет от неизвестно лице, което се оттегля в неизвестна посока, съобщават от варненската полиция за Нова Варна.

YouTube

Незабавно е подаден сигнал в полицията. Предприети са заградителни действия в целия регион. Т.А. „Мерцедес” е засечен от екип на варненската полиция, който прави опит да го спре. Водачът не се съобразява с подадения сигнал за стоп и продължава движението си, поемайки по Аспарухов мост в посока Варна. Полицейският екип тръгва след МПС, като в действията по задържането му се включват още екипи на полицията.

На кръгово кръстовище на ул. „Девня”, водачът на „Мерцедес”-а губи контрол и се обръща странично. Мъжът не е пострадал. Същият е установен като Т.Д. (23 г.) от с. Любен Каравелово, неизвестен на органите на реда. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. На Т.Д. е повдигнато обвинение.

Източник: novavarna.net

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе