Дневен хороскоп за 25 декември

© Pixabay.com

Овен

Прибързани обещания от странични хора може да ви разочароват и подведат. Станете разумни мечтатели. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Опитвайте се да постигнете разбирателство с околните. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него.

YouTube

Телец

Преценявайте обещанията си. Залагайте само на онова, което можете да направите самостоятелно. Разрешаването на проблем в професионален план ви открива много нови възможности. Не се отказвайте от начинанията. Въоръжете се с търпение, за да избегнете грешките на вашето работно място. Ако се занимавате с търговия и внасяте стоки от чужбина, бъдете коректни с документите, за да избегнете проблемите.

Близнаци

Моментът е добър в както по отношение на ситуацията в дома ви, така и в бизнесплан. Утре е хубав ден за вас, макар че няма да ви се занимава с досадни неща, но вие и на това ще му намерите колая. Рисков ден за партньорските ви взаимоотношения. Творческият ви потенциал е силен и сте привлекателни във всякакъв аспект, както външно, така и духовно. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Рак

За вас денят е малко напрегнат, но пък може да е много успешен, ако се организирате добре. Отделете време за почивка. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Голяма е вероятността да ви създаде грижи. Среща с подходящия човек ще ви разнообрази и помогне да преодолеете свое затруднение.

Лъв

Утрешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Явно повечето от родените в знака ще са претоварени с дела, успяването в които е безпроблемно. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Ще очаровате вашите колеги, делови партньори и началници с поведението и интелекта си. Време за рутинна работа; при възможност излезте някъде сред природата.

Дева

Много енергични и активни в изявата си, Девите ще се насочат към реализация на целите си, но денят се оказва сложен. Не е изключена възможността да поставите начало на успешна дейност. Начинанията са успешни, ако предварително са добре обмислени. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. А и нужно ли е да свършите всичко точно утре и сега?

Везни

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Утре интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Утрешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Тук усилията ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители.

Скорпион

Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи. Най-вероятно ще установите, че са били незначителни и е по-добре да ги игнорирате. Ще се справите с всички изостанали задачи, ако решите да останете на работното си място. Освободете се от всичко, което ви пречи да сте истински и ще подобрите виждането си за света и хората около вас.

Стрелец

Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега. Очаква ви напрежение в личните отношения. Все пак, не бързайте с окончателните си заключения, изчакайте още няколко дни и действайте само, ако сте сигурни, че няма да съжалявате. Природата ще ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. За значителен процент от представителите на Стрелците, денят е твърде емоционален, а не бива.

Козирог

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет е да не рискуват излишно утре. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Това дори е наложително. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно.

Водолей

Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. За Водолеите се очертава сигурен успех, ако се съсредоточат върху изпълнението на целите си, защото денят е надежден. Личните неудобства са характерни за Водолеите в понеделник, което едва ли ще предизвика някакви сътресения през утрешния ден ако избягвате конфликтите. Не вярвайте на този човек. Гледайте ведро на нещата, които ви притесняват, не всичко е такова, каквото изглежда.

Риби

Ще си спечелите и сътрудници, и почитатели. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни.Опитайте се да привлечете партньорите си на ваша страна. Първоначално ситуацията ще ви шокира, макар че няма причини да се изненадвате. Напрегнатата планетна конфигурация в понеделник сочи, че не е време за дейности, свързани с финанси и бизнес – не поемайте никакви рискове в тези сфери. Последното, от което имате нужда са спорове, конфликти и разправии.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе