Дневен хороскоп за 28 декември

Овен

През този ден половинката ви ще очаква повече от вас. Това ще е напълно разбираемо, ако през последните дни на него или нея се е паднала по-голямата част от домакинската работа. Ще трябва да се реванширате.

YouTube

Телец

Събитията от днешния ден може да ви накарт да промените мнението си. Затова през първата част от деня не изказвайте прекалено крайно мнение.

Близнаци

Това е ден, в който може да ви се случи щастие в любовта, особено ако се самостоятелен и сърцето ви е свободно. Оглеждайте се внимателно.

Рак

През този ден, а и не само, не споделяйте проблемите, които съществуват между вас и любимия ви човек. В един момент информацията, която дадете може да се обърне срещу вас.

Лъв

През този ден може да предизвикате ревността на половинката ви. Не прекалявайте с предизвикателното държане. На самите вас също не би било приятно.

Дева

Денят е подходящ за признания в любов, нови чувства, емоционални открития. Не се страхувайте да бъдете себе си.

Везни

През този ден половинката ви може да прояви повишена чувствителност, празниците ни разчувстват – няма как. Проявете търпение и разбиране.

Скорпион

Всичко, което се случи днес ще е за добро. Кризите във връзките не са нещо непоправимо – напротив, често дори водят до положителна промяна във взаимоотношенията.

Стрелец

Днес може да получите подарък, който не ви харесва. Опитайте се да не ви проличи и в никакъв случай не изказвайте мнението си. Важното е, че е направено усилие да ви се избере нещо.

Козирог

През този ден половинката ви ще е в доста палаво настроение. Не бързайте да се възмущавате. Някои от идеите може да ви заинтригуват сериозно.

Водолей

Опитайте се да избягате от определенията и рамките. Това, което се случва с вас е уникално и няма нужда да му се слага етикет. Изживейте емоцията си такава, каквато е.

Риби

Самочувствието ви днес може да ви подведе. Не се захласвайте по преходни успехи. Най-важното постижение са качествените отношения с качествените хора.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе