Дневен хороскоп за 29 декември

Овен

Ще се справите с малко повече усилия и без създаване на напрежение. Възможно е леко разминаване между артистичната ви натура и амбициозния ви дух. Заемете се с неотложните си служебни задължения преди обед. Въведете ред в документацията си. Трезвата мисъл обикновено е по-продуктивна от бурните емоции.

YouTube

Телец

Освен професионалните ангажименти, утрешния ден подчертава, че ще отделите достатъчно време и за контакти в обществото. Безработните ще открият нови идеи, част от които ще побързат да приложат на дело. Затрудненията ви утре няма да навредят на постигнатото от вас до тук. До ранния следобед ще имате доста ангажименти, които вероятно ще са ви приятни. Посветете утрешния ден само на себе си.

Близнаци

Утре може да Ви позвъни човек, който може да обърне Вашия личен живот с краката нагоре и да извърти много качествен номер на Вашия любим човек. Енергични сте и ще ви трябва много по-малко време за финализиране на каквато и да било дейност. Ще получите голяма подкрепа от влиятелни хора за въпросното осъществяване. Хубав ден, ще се чувствате в хармония със себе си и нещата ще се случват с лекота. Делата ви се развиват добре, но нека това не е за сметка на личния ви живот.

Рак

Постарайте се да не взимате важни решения прибързано – имате още време. Животът на любимите хора с вас ще е вълнуващ и изпълнен с приключения. Толкова сте жизнени, че сякаш като с магнит ще привличате околните. Съобразявайте се с разходите и не прекалявайте с тези, които имат характер на инвестиция. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви.

Лъв

Позициите, на които се намирате, повишават самочувствието и засилват вярата в успеха. Оценявайте правилно всичко което става около вас. Утрешният ден ще не е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Утре е добре да работите в екип или поне да вземате под внимание съветите на колегите си. Предпазвайте се от ударите на неприятели.

Дева

Не губете решителността си. Не е моментът да се впускате в нови дейности. Радвайте се на малките неща, не бъдете максималисти. Поддържайте коректни отношения с околните. Отделете време за преглеждане и анализиране на финансовите си документи.

Везни

Очаквайте успех от скоро приключени задължения.Наградата ще ви зарадва, но ще събуди и завистта на хората от обкръжението ви. Към обяд нещата ще станат по-лежерни и до вечерта ще се почувствате добре, особено, ако прекарате вечерта в приятна компания, а изгледи за това определено има. Стремете се и да ги задържите по-дълго в обкръжението си, като им покажете уважението си, това ще ви гарантира трайни контакти. Утре е ден за работа, за изпълнение на обичайните ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Утре сигурно трудно ще се измъкнете от обичайната суматоха, така че бъдете готови да привличате погледите.

Скорпион

Каквито и да са проблемите, бързо ще се уверите, че случващото определено е във Ваша полза. Несъгласието ви с нечие решение не бива да пречи на отношенията помежду ви. Задълбочавате връзката си с човек, към когото изпитвате специални чувства. След време ще можете и да го споделите. Емоцията е повече от позволеното и ви вреди.

Стрелец

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Някой от околните действа целенасочено, за да помага на деловите и социалните ви инициативи. С помощта им ще свършите планираните задачи и ще постигнете напредък в конкретна област. В общуванията бъдете дружелюбни, насърчавайте добрите идеи и по-често се усмихвайте. В края на утрешния ден не е изключен конфликт с вашите колеги.

Козирог

Може да възникне порив да се облечете и да се отправите на път. Имате прекрасната възможност да започнете новите си задачи. Ден, в който можете да научите много стига да се доверите. Само така околните няма да разберат нито дали сте разтревожени, нито дали не сте съвсем сигурни в себе си. Може да се обучавате успешно в петък.

Водолей

Постепенно разбирате, че небето над Вас отново ще бъде ясно и синьо и ще можете да реализирате повечето си желания. Всички задачи ще са важни и всички срещи ще са спешни.Няма да ви е лесно да решите кое по-напред и може да стигнете до противоречие със самите себе си. Не рискувайте, като ги пренебрегвате, за да не се наложи да плащате скъпо след това. Противоречия могат да възникнат единствено с ваш близък, който желае да проявите повече инициативност по даден въпрос. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Риби

Възможно е съвсем скоро отново да се върнете към своите проблеми. Хубаво е да слушате отвреме-навреме какво говорят хората около вас, невинаги са празни приказки. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Удобен ден, които ще предизвика доста удобства на Рибите. Някои от представителите на зодията временно са притиснати от здравословни проблеми.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе