Поредна забавна седмица в София ден и нощ

© nova.bg

олеми събития очакват приятелите от „София – Ден и Нощ” тази седмица. Някои от тях ще променят живота си, започвайки отначало, а други ще бъдат изненадани от важни житейски избори в следващите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Една от големите изненади на седмицата е годежът, който е подготвила леля Мария за сина си Митко. Решена да вземе съдбата му в свои ръце, тя иска да го ожени за най-достойното момиче. Синът й е принуден да се съобразява с нейното мнение, защото очаква тя пък да му помогне за старта на мечтания собствен бизнес. Много смях ни очаква с леля Мария, която внимателно селектира подходящите избраници според важни за нея критерии. Коя е годеницата и каква ще бъде реакцията на Митко?

YouTube

Изненадите не свършват дотук. Много близък приятел от миналото на всички обитатели на квартирата се появява ненадейно на вратата на дома им. Кой е той, какво му се е случило и за колко време ще остане в квартирата, предстои да разберем в следващите епизоди на “София – Ден и Нощ”.

Изненада, но за съжаление от неприятен характер ще има за Симона и Асен. След като се справиха с проблемите около старта на своята първа бизнес идея, те ще разберат, че трудностите им тепърва започват. Барът, който мечтаят да открият, все още не е отворил врати, а конкуренцията вече е свирепа. Какъв урок ще научат начинаещите бизнесмени? И могат ли да използват своята креативност, за да привлекат първите клиенти по техния си характерен и забавен начин?

Източник: Nova.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе