Дневен хороскоп за 15 януари

Овен

Утре ще се чувствате добре. Ангажирането ви с нови поръчки и отговорности няма да ви натовари емоционално, нито физически, финансовата изгода ви прави устойчиви на различни изпитания. В други случаи причините са разпространяването на клюки по ваш адрес от врагове и противници. Ще се справите с неприятностите, но не и без помощта на вашите близки. Внимавайте! Може да настъпят големи неприятности.

YouTube

Телец

Поставете началото на нови задачи. Умът ви е зает с различни ангажименти. Не само няма да помогне, но и ще засили съмненията и несигурността ви. Не рискувайте и не спорете с колегите си. Промяната на обстановката ще възстанови силите и душевното ви равновесие.

Близнаци

Вие сте склонни да се поддавате на собствените си слабости, което Ви изиграва лоша шега през утрешния ден. Онова, което трябва да правите ще дойде по интуитивен път, дори чрез мистични изживявания. Ситуацията за Близнаците в личен план е благоприятна и позволява да осъществите намеренията си, но тази прогноза не включва осъществяването на делови и професионални цели. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора. Партньорите ви ще споделят опит или просто ще искат да си побъбрят, а това ще се окаже много полезно за вас.

Рак

Това, от което се нуждаете сега, е спокойствие и приятна атмосфера около себе си. Създайте си я сами или се оставете на близките Ви хора –  те също Ви мислят доброто. Имате нужда от действие и затова точно утре ще предпочетете да запълните времето си с работа. Избягвайте странично влияние. Попитайте сърцето си с кого бихте желали да продължите напред, в случай, че се чувствате раздвоени и резервирани към някого. Обективно погледнато характеристиката на понеделник зависи до голяма степен от вас самите.

Лъв

В отлично настроение сте и най-вероятно ще се справите блестящо.Просто аргументите ви са неустоими. За Лъвовете сега е особено неудобно време да хитруват, а онези, които са готови да реализират целите си чрез лъжи и коварство, ще си навлекат доста неприятности. Разсеяността не е порок, дори може да е от полза понякога. Положените от вас усилия започват да дават все по-осезаем резултат и радостта ви е напълно заслужена. Ще се толерират действия, насочени към новости от професионален и личен характер.

Дева

Днес ще трябва да успеете да съвместите различни гледни точки, различни модели на разбиране. Ден с чудесни възможности за реализация на желани цели и с гаранция на постигането им, но и носител на остро предупреждение за честни действия. И при вас както за други зодии делата и задачите се умножават, което ще превърне понеделник в много натоварен ден. Утре е ден за домашни дела. Ситуацията, в която се намират мнозина от Девите е доста сложна.

Везни

Просто си позволете да направите онова, което толкова искате, а толкова ви е страх. Използвайте силата си. Живейте за този миг! Избягвайте конфликтите, за да не се окаже, че сте в противоречие с всички. Посветете свободното време на любимия човек. Настроението ви се променя непрекъснато, затова не бива да се учудвате, ако околните се въртят около вас. Ако не овладеете събитията ще последва разправия.

Скорпион

Наслаждавайте се на успехите си, но не губете чувство за мярка. През понеделник се постарайте да не реагирате емоционално и импулсивно. Утре деловият ви шанс е значителен. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Разсеяността ви е причината за проблемите на работното място и за пропуските ви.

Стрелец

Утрешният ден ще преди новолунието за месеца е смятан за кризисен момент – бъдете умерени и спокойни; не си позволявайте да се претоварвате. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Не е сигурно, че в деловите практически ангажименти ще реализирате намеренията си, но по отношение на преговори и контакти сполуката е безспорна. Не си разваляйте утрешния ден заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. Най-яркото от тях е избухването на противоречия

Козирог

Не бива да се претоварвате емоционално и физически. Вие си знаете как. Повечето от вас утре са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти. Бъдете внимателни, за да избегнете грешките на вашето работно място. Не проявявайте излишни амбиции.

Водолей

Изненадите утре няма да ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени. Промените в живота ви налагат необходимостта да изясните отношенията си на работното място. Обстановката около вас се променя и това налага да предприемете адекватни действия, съобразявайки се с условията. Не отказвайте предложение за служебно пътуване, ще ви разсее и ободри. Не е подходящо време да стартирате нови проекти.

Риби

Не губете възможност да промените живота си към по-добро. Колкото и странни да ви се виждат мислите, които ви минават през главата, не ги отхвърляйте просто така.Най-малкото ги обсъдете със себе си, поне ще сте сигурни, че имате добър събеседник. Очаквайте запознанство с впечатляващи ви хора. Ако, обаче я използвате за користни цели, като бумеранг ще се насочи към вас и последствията ще са недобри. Постарайте се да не усложнявате нещата излишно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе