Дерменджиев: Милан е възможен за Лудогорец

© ludogorets.com

Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев, който в началото на годината пое казахстанския Ордабаси, сподели очакванията си за предстоящия сблъсък между „орлите“ и италианския гранд Милан в елиминациите на Лига Европа. Според него „росонерите“ са преодолим съперник в моментното си състояние, което не е от най-добрите.

„Напълно възможен отбор е. Отделно от това Лудогорец вече е отстранявал италиански отбор – Лацио. Нека не забравяме, че през годините съставът игра като равен с грандове като ПСЖ, Ливърпул, Реал Мадрид…Стилът на италианските тимове е удобен за футболистите на Лудогорец. Тези футболисти са свикнали да играят решителни мачове в Европа. За трети път в последните пет сезона Лудогорец ще участва в Лига Европа напролет. Независимо от това какви пари са дадени в Милан, италианският тим не показва това, което феновете, а и шефовете, искат да виждат“, казва Дерменджиев пред „Меридиан Мач“.

YouTube

Той говори подробно и за новото си предизвикателство и целите пред Ордабаси в Казахстан. В чуждата за него страна той разчита много на съветите на Станимир Стоилов и Стойчо Младенов, които го въвеждат в обстановката. Дерменджиев признава, че е бил въодушевен да приеме работата в Казахстан именно заради успехите на Стоилов начело на Астана, както и от доброто име, което и другите български треньори са направили в страната.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе