Областният управител поздрави евродепутата от ЕНР/ГЕРБ Асим Адемов за откриването на Информационен офис в Разград

© Областна администрация - Разград

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен поздрави евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Асим Адемов за откриването на неговия Информационен офис в Разград.

Официалното откриване се случи днес, в Деня на Разград, на него присъстваха и народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова, кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ д-р Валентин Василев, заместник областният управител Нурие Црънгалова, главният секретар на Областна администрация Михаил Тодоров, общински съветници.

YouTube

Информационният офис се помещава в офиса на ГЕРБ-Разград, сътрудник на г-н Адемов в него е Радостина Иванова. Депутатът в Европейския парламент увери, че офисът ще е действащ и вече се обсъждат конкретни идеи за провеждане на инициативи, насочени най-вече към младите хора, но и към всички останали граждани на региона. Подобни офиси Асим Адемов има в Благоевград, Кърджали и Бургас, а в Разград офисът му е първият офис на евродепутат – сподели самият той.

„Пътят е правилен, не със заплахи, а с труд да доказваме като екип – евродепутат, депутат, областен управител и кмет – как се работи за народа и държавата“ – заяви Областният управител Гюнай Хюсмен на откриването на Информационния офис. По думите му добрите резултати от управлението на ГЕРБ в Област Разград ще се усетят много скоро. Той поздрави народния представител Десислава Атанасова за това, че е единственият депутат от Разградски регион, който присъства реално в региона и се среща с хората, както и кмета д-р Валентин Василев за усилията, които полага в управлението на общината и които дават резулатати в инвестиции, каквито никога не е имало в Разград.

 

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе