Лудогорец пуска билетите за мача в Милано

На 01.02.2018г. ПФК Лудогорец стартира продажбата на билети за мача с Милан в Милано на 22 февруари от 21:05 ч. местно време. Цената на един входен билет e 20 евро. Билетите ще се продават на клубната база Спортен център Лудогорец.

Продажбата ще се извършва по следния начин:

YouTube

*За фенове от Разград – продажба на клубната база и плащане на място в евро
*За фенове от България – заявка по мейл ([email protected]) и изпращане с наложен платеж до съответния град.
*За фенове, живущи извън България – със заявка по мейл ([email protected]), предварително плащане по банков път и получаване на билетите в деня на мача от служител на ПФК Лудогорец.

Процедурата е следната:

Всеки желаещ да гледа на живо двубоя на трябва да изпрати заявка посредством мейл до [email protected] със следната задължителна информация:

1.Брой необходими билети.
2. Три имена, изписани на латиница, по документ за самоличност за всеки заявен билет.
3. Рождени дати на тези лицата, които ще присъстват на стадиона.
4. Място на раждане (достатъчна е държава)
5. Телефонен номер за връзка.

На заявилите билети ще бъде върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на клуба.

След като клубът получи съответната сума за поръчаните билети, всеки подал заявка ще се сдобие с ваучер със следната информация: три имена, рождена дата, ред и място в сектора за феновете на Лудогорец. Ваучерът ще има уникален бар код и гарантира на лицето, че успешно е заплатено и запазено място за мача.

В деня на мача /22.02.2018г./ представители на ПФК Лудогорец ще заменят ваучерите за валидни билети на стадион “Сан Сиро”.

ВАЖНО! По изискване на Милан имената на лицата, които ще посетят мача ще бъдат изписани върху самия билет. Т.е. след закупуване и надписване на билета, той няма да може да се ползва от друго лице, или да бъде заменян.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе