Дневен хороскоп за 3 февруари

© Pixabay.com

Овен

Въздържайте се от обсъждане на финансови въпроси, трансфери, покупко-продажба на валута, оформяне на документи по кредити.Условията ще се променят и уговорките ви, колкото и стабилни да изглеждат, ще претърпят корекции във ваша полза. Много хора се нуждаят от вас.Ще се наложи да станете по-активни по отношение на своите решения.Интуицията ви е силна, способни сте да усетите чуждото настроение дори човекът срещу вас да е много сдържан. Утрешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. Не бързайте и се съобразявайте с възможностите си. През събота обърнете по-голямо внимание на хората в дома си.

YouTube

Телец

Нараства дарбата Ви да убеждавате и сексуалният ви потенциал. Увлечени в задълженията си, може и да не забележите, че някой упорито се опитва да привлече вниманието ви. Предстоят ви сериозни ангажименти, изискващи от вас пълна концентрация. Възможни са финансови загуби. Макар и в състояние на душевно равновесие Телците трудно или по-скоро никога не се разделят с експлозивната си емоционалност.

Близнаци

Събота е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Не рискувайте с импровизации и не отлагайте подписването на договорите, които сте подготвили. Подходящ момент за развитие на различни творчески идеи, особено в сферата на материалното благополучие. Дали е почтено, не предавате ли доверието на човек, който ви вярва?. Събота ще е доста активна за голяма част от Близнаците, а денят ще ви радва с успех и желани постижения в сферите на ангажиментите ви.

Рак

Едва Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване.Но не забравяйте, че трябва да си починете, вечерта. Харчете с мярка. Настъпва време за уреждане на отношенията с вашите партньори – това касае както личните, така и професионалните съдружия, ако имате такива. Въпреки прекрасните условия, мнозина от зодията са готови и да хитруват, и при първа възможност ще го сторят. Не бива да забравяте да се обадите на приятелите си утре.

Лъв

Утре ще бъде ден изпълнен с множество разнородни възможности за реализация. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Овладейте емоцията си и ще жънете успехи. Развитие на семеен или жилищен въпрос ще ви окуражи да предприемете по-конкретни стъпки за неговото окончателно решаване. Добре ще е ако не бъдете толкова критични към близките си, проявете повече толерантност.Опитвайте се да погледнете и от тяхната гледна точка, това със сигурност ще ви бъде полезно да разберете много неща.

Дева

Не падайте на нивото на хора, които използват манипулации, за да привлекат вниманието върху себе си. Изчистете от главата си от всички тревожни мисли. Активен ден, макар че ще се чувствате превъзбудени. Моментът не е подходящ за изяви в професионален план.Не изпадайте в крайности, старайте се да сте спокойни – така ще стигате до верните решения. От вас зависи успехът.

Везни

Старайте се да взимате решенията си, като се основавате на разума, а не на емоциите си. Утре лесно ще губите самообладание заради дреболии. Постарайте се да не общувате с непознати. Ще ви е трудно да схванете логиката на действията им и може да попаднете в неприятна ситуация. Повечето от вас утре са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти. Начинанията са успешни.

Скорпион

На работното място се справяте добре с рутинните си задължения. Дайте простор на душата си, а тя ще ви снабди с криле. Работата няма да ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Понякога показвате с действията си, че малко или много изпреварвате реалността, в която се намирате. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа.

Стрелец

За да съхраните доброто си настроение, пазете се от измами. Близките също желаят да им отделите от времето си. Не зацикляйте върху проблема, какъвто и да е той. От вас зависи да се насладите на дребните радости като камерна среща с приятели или кратка разходка из парка. Утрешният ден ще е идеален за занимаващите си с творчески професии.

Козирог

Искате да поднесете нови идеи в професионално отношение, чрез които ще откриете ново поприще за изява. По-добре ги отклонете и обмислете в детайли предложенията за делово сътрудничество. Киселата ви физиономия и безпричинните страхове няма да ви помогнат. Ако се занимавате с творческа дейност утре ще сте по-продуктивни от обичайното, само не се поддавайте на мързел. Емоциите, които трудно сдържате, ще ви попречат да се справите с работата си.

Водолей

Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Онези от Водолеите, които са по-настоятелни в желанието си да осъществят намеренията си, ще се сблъскат с пречки, но те ще се окажат преодолими. Едно е сигурно: ще останете изненадани от развоя на събитията, макар че всъщност те са съвсем закономерни и тлеят под повърхността от известно време. Е, не се възгордявайте толкова, но и не приемайте всичко прекалено лично. Усвоявате умения, които съвсем скоро ще са ви много необходими.

Риби

Жизненият ви потенциал нараства, което ви позволява да реализирате плановете си. През събота може да посветите повече време на уреждането на партньорските си отношения. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви вълнуваща.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе