Дневен хороскоп за 9 февруари

Овен

Не нарушавайте правилата само, за да направите на някого напук. Добре е също да внимавате като пресичате улиците и изобщо да не се разсейвате, ако шофирате. Утрешният ден ще е подходящ за кратки пътувания, за срещи и разговори. Все още сте под влияние на новолунието – утрешния ден отново не е добър за старт на нови дела. Гответе се за командировка и провеждане на делова среща. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си.

YouTube

Телец

Подготовката на семейно тържество ще сближи всички ви у дома. Утре вечер ще бъде приятна, среща с приятели ще допринесе за доброто ви настроение. В личен план ще ви се наложи да изчакате благоприятен момент за действие. Начинанията ще ви донесат успех, ако сте ги обмислили и сте получили одобрението на вашите колеги. Разрешете навреме служебните проблеми, ако искате успехът да бъде с вас.

Близнаци

Мислите за прекалено много неща едновременно и ви е трудно да се съсредоточите върху едно от тях. Така ще си спестите излишни разочарования и неприятности. Утрешният ден ще ви е напрегнат. Много хубав ден, изпълнен с късмет и благоприятни възможности. Не пренебрегвайте и личните си задължения, близките ви имат нужда от вас, но не се преуморявайте.

Рак

Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Не искате да срещате трудности по пътя към победата, но това е неизбежно. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Ще възникнат проблеми, които трудно ще разрешите сами. Някой се опитва да въздейства върху личните ви отношения.

Лъв

След като съумеете да възстановите нервите си, нещата се подреждат в обичайната си последователност. С каквото и да се заемете, провокации няма да липсват. Най-вероятно ще се наложи да промените първоначалните си цели и да предприемете кратко пътуване по лични причини. От сутринта бъдете внимателни и предвидливи. Бъдете реалисти.

Дева

Отдавна търсите нещо подобно и като че ли ситуацията в момента е идеална за вас. Преценката ви за петък зависи от това с какви хора ще общувате. Не позволявайте на комплексите и маниите да ви завладеят, това само ще провали денят ви. Не драматизирайте излишно, хората понякога просто са заети. През петък няма да е уместно да водите важни за вас разговори, както и да изяснявате ситуациите, в които сте попаднали.

Везни

Едва ли нещо би нарушило душевното ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Погледнете на случващото се от добрата му страна и ще извлечете полза в дългосрочен план. Приключете с проблемите, които изискват незабавно решение. Утре за вас денят ще е добър, нещата ще се случват от само себе си. Подчинете се на Съдбата си и не натоварвайте психиката си с грижи и чужди проблеми.

Скорпион

Утрешният ден е подходящ за творчески изяви както в личен, така и в професионален план. Разчитайте на интуицията си. Не допускайте неочакван спор да нажежи обстановката и да обърне събитията във ваша вреда. Контролирайте контактите с непознати до колкото е възможно. Едва ли ще имате някакви сериозни затруднения и ще успеете да се справите сравнително бързо.

Стрелец

Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи. Благоприятно е общуването в колектив и приятния разговор с единомишленици. Общуването с приятни хора ще ви зареди позитивно. Не се захващайте за няколко неща едновременно и не се престаравайте, опитвайки се да ги довършите колкото е възможно по-бързо. Опитайте се да прекратите острите критики, които присъстващите са готови да отправят и да насочите вниманието им към съответните корекции.

Козирог

Пазете се от алкохол. В петък се движете повече и планирайте срещи. Установете полезни делови отношения с ваши бивши партньори. Утре не се очертават проблеми при реализацията на деловите или личните задачи. Утре е ден за домашни дела и творчески дейности, уместно ще е да се занимавате и с бизнес или да разрешавате финансови проблеми.

Водолей

Подходящ ден за промени в дома. Утрешният ден ще е благоприятен за взимане на важни решения.Не уговаряйте срещи до обед. Пробвайте различни комбинации, със сигурност ще намерите най-подходящата за вашия случай. Малко трудно ще ви е утре да излезете от вкъщи, а се налага, вече е Петък. На работното място се вглъбете в задълженията си и ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел.

Риби

Тръгнете първо от себе си, бъдете готови да видите света по нов начин. И тогава ще започне чудото, изненадата, промяната. Спестете ги на близките си, за да не ги натоварвате допълнително с грижи. Налага се да се занимавате с въпроси, които често няма да са ви по вкуса, но за сметка на това пък съвсем скоро ще получите добро възнаграждение за труда си. Бъдете умерени, от ваша полза ще е да се изявявате като разумни и справедливи личности. Разпределете ангажиментите си равномерно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе