Дневен хороскоп за 12 февруари

Овен

Може да се справите с всяко положение, използвайки своето чувство за хумор. Общуването на работното място, с непознати или малко познати хора, е неблагоприятно за вас и за вашите колеги. Утрешният ден ще е добър за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да давате съгласието си. През понеделник ще е добре да се движите повече и да комуникирате с околните. В понеделник обърнете специално внимание както на партньорските, така и на колегиалните си отношения на работното място.

YouTube

Телец

Лесно може да се каже, че финансовият успех ще ви съпътства. Преценете предварително шанса си и ако се окаже слаб – не рискувайте. Не се претоварвайте при спорт и физическа активност. Понеделник ще е напрегната за голяма част от представителите на зодията. Не е изключено да ви се отдаде възможност за нов старт на работното място, който до момента ви изглеждаше невъзможен.

Близнаци

Емоционално превъзбудени и не в достатъчна яснота относно ориентацията в настоящите условия за избор, Близнаците ще тръгнат в неизгодната посока – тази на хитруване, лъжи и заблуди и остро конфронтиране. Развият ли се така събитията, една ли може да се надявате на успех. Общувате с напрежение и не преценявате думите си. Има дни, в които никой не се сеща да ви потърси, но утре ще сте обект на интерес от няколко посоки.Лошото в цялата работа е, че ще ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Може да замисляте нови проекти, но още не е време за действия.

Рак

Комуникацията с околните ще е малко затруднена поради невъзможността да изкажете ясно позицията си.При всички случаи е по-добре да се опитате да обясните нещата, отколкото да не правите нищо. Завършете всичко започнато. Активни сте и готови за трудови подвизи, които ще ви донесат добра печалба. Спомнете си понеделник и нарисувайте едно голямо, щастливо сърце в своето огледало и вижте какво ще се случи. Обърнете по-голямо внимание на децата и на любимите си хора в понеделник.

Лъв

Утрешният ден прекарайте в приятна компания. Време е да изготвите новите си проекти. Имате възможност да изгладите финансови разногласия с началниците си. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Утрешният ден ще е подходящ за подготовка и планиране на един проект, за който отдавна мислите.

Дева

При вас ситуацията притежава почти същите фактори, които формират утрешния ден на Девите, а това означава, че трябва да действате по-търпеливо и по никакъв начин да не влизате в противоречия, защото лесно ще влизате в кавга, но трудно ще излезете от нея. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа.Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите. През понеделник ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Идвате от безкрая и затова натам сте се устремили, как няма да сте философи и търсачи, носители на факела на знанието. За вас утрешния ден не е толкова спокоен, колкото бихте искали.

Везни

Време за почивка, за спортни занимания или за започване на диета. Утре ще сте твърде общителни чак ще се изненадате сами от себе си. В контактите с близки сътрудници и в обшеството, избягвайте противостоенето. Търсете забавления и не се натоварвайте с тревожни мисли, още повече, че сами си ги измисляте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението ви утре.

Скорпион

Приятна среща ще разнообрази деня Ви и ще повиши самочувствието Ви. Утре вечер ще посветите на радостта.Ще ви засвидетелстват толкова много обич, че направо ще ви шашнат. Решенията ви ще са правилни и ясни. Най-важната ви задача утре е да поставите в ред собствените си мисли и да координирате решенията си с общите. Ще загубите ценно време в предположения вместо да се подходите към задачите си по най-прекия път.

Стрелец

Опитайте се да съчетаете усилията си с тези на хората около вас и бъдете сигурни, че така ще постигнете наистина впечатляващи резултати. Опитайте се да извлечете максимална полза за себе си. Ще се усещате балансирани. Предстои ви да довършите доста от започнатото през седмицата и нямате никакво време за губене. Възстановяването на хармонията в отношенията ви е една от най-важните ви задачи и в утрешния ден.

Козирог

Отпуснете се, оставете за известно време всичко да става от само себе си, без Вашата намеса. Ако сте обвързани ще се разбирате чудесно с човека до Вас и лесно ще постигате разбирателство по важни въпроси. С романтичното си настроение предизвиквате нечии интерес, което вълнува и двама ви. Съобразете се с обстоятелствата и не бъдете прибързани. Споделяйки проблемите си с приятел или друг близък човек, ще срещнете разбиране и подкрепа.

Водолей

Така организирайте делата си утре, че да Ви стигне времето за всичко, което предвиждате. Смяната на настроението ви пречи да се справите със задачите си. Утре ще забравите за всички свои проблеми, предстоят ви интересни занимания, които ще помните за дълго.Все пак не се изкушавайте прекалено пред красиво подредената маса. Утрешният ден е рисков за партньорските ви отношения, бъдете внимателни. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре.

Риби

Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Не допускайте грешно разбрани думи да провалят утрешния ден, можете да овладеете положението. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Деловите Риби ще пристъпят към сделки или ще постигнат интересуващи ги договорености, което си е успех. Съвсем неочаквано ще попаднете „в обектива на събитията“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе