Питие според зодията

Огнени знаци – Овен, Лъв и Стрелец – Представителите на огъня обичат да си пийват в шумни компании, където могат да блеснат със способността си да поглъщат по-големи количества от останалите. Овенът бързо обръща чашките, Лъвът едновременно с това вдига големи тостове, а Стрелецът изцяло се отдава на удоволствието на питието като едновременно с това ухажва своя съсед по маса. И трите знака обичат червеното вино, защото в него кипи слънчевата енергия, погълната от лозята, но нямат нищо против да обърнат и някоя чашка с водка или уиски, стига да са гарнирани с подходящо мезе.

Въздушни знаци – Близнаци, Везни, Водолей – Въздушните знаци често сменят предпочитанията си към напитките и обичат компетентно да се изказват за тях. И трите знака си падат по белите вина. Близнакът си пийва при всеки удобен случай и каквото му поднесат. Везните са по-придирчиви и се насочват към сухите вина, и ако компанията е по вкуса им разбира се, а Водолея избира чуждоземските вина и пийва, само ако се намира в обкръжение на хора от своя социален кръг. Трудно търпят ликьори, но обожават коктейли.

YouTube

Водни знаци – Рак, Скорпион и Риби – Водните знаци имат истинска слабост към всички алкохолни напитки, макар че от целия Зодиак именно те трябва да са по-умерени в пиенето. Ракът предпочита домашните вина и ракии, особено, ако сам си ги е приготвил. Скорпионът набляга на уискито. Рибите са луди по белите и сухи вина. И трите зодии обичат коктейлите.

Земни знаци – Телец, Дева и Козирог – Земните зодии са традиционалисти – веднъж спрели избора си на една напитка, дълго остават верни на нея. Телецът има афинитет към полу-сухите вина, ликьорите и вермута. Девата внимателно избира питието си и се спира върху онова, което е най-малко вредно за здравето. Обича бирата. Козирогът най-често посяга към ракията, но не изключва от менюто си коняка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе