Главният секретар на Областна администрация бе гост на тържеството за патронния празник на ДГ“Васил Левски“

Главният секретар на Областна администрация-Разград Михаил Тодоров бе гост на тържеството за патронния празник на ДГ“Васил Левски“ в Разград. На директора на детската градина Антония Колева той предаде поздравителен адрес от името на Областния управител Гюнай Хюсмен, подари и цвете в саксия, което бе поставено пред големия портрет на Апостола на входа на детското заведение.

Тържеството започна с внасяне на знамето на детската градина, завърши с изпълнение на химна на ДГ“Васил Левски“. Пред по-малките възпитаници на детската градина стихове и песни, посветени на Васил Левски, представиха малчуганите от четвърта подготвителна група.

YouTube

Поздрав за празника си децата получиха от трима пораснали възпитаници на ДГ“Васил Левски“, вече ученици в ОУ“Никола Икономов“.

Гости на тържеството бяха още: кметът на Разград д-р Валентин Василев, заместник-кметовете Галина Георгиева и Ердинч Хасанов, началникът на РУО-Разград Ангел Петков, началник отдел „Образование“ в Община Разград Елка Драмалиева, представители на ОУ“Васил Левски“-Разград.

В ДГ“Васил Левски“ се обучават 102 деца, през тази година тя навършва 45 години от създаването си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе