Кои са слабостите ни според зодията?

Овен

Най-голямата слабост на представителите на тази зодия е склонността им да се товарят повече, отколкото могат да поемат. Те казват „да“ на всички проекти и задачи, които им се връчват, независимо колко натоварени са в този момент. Цялата тази работа в крайна сметка ги напряга до краен предел, особено ако не могат да спазят сроковете.

YouTube

За да преодолеят тази слабост, те трябва да се научат да казват „не“, да намалят темпото и да не поемат много проекти наведнъж.

Телец

Телците имат състезателен дух, винаги искат да са на първо място във всичко и също така са ревниви. Те виждат в другите хора конкуренция – по отношение на половинката или приятелите им. За да преодолеят тази слабост, родените под този знак трябва да си напомнят, че правят достатъчно и че другите хора невинаги са заплаха. Само защото някой друг е успешен, не означава, че те не са.

Близнаци

Слабостта на Близнаците е, че отлагат твърде много. Те знаят, че имат работа, но буквално ще направят всичко, за да я избегнат. Ще почистят стаята си, ще гледат телевизия, ще излязат с приятели, вместо да приоритизират отговорностите си.

За да работят върху тази слабост, Близнаците трябва да организират своето време по-ефективно. Ако големите ангажименти им вредят, те трябва да ги разбият на по-малки и да се фокусират върху тях.

Рак

Най-голямата слабост на Раците е, че невинаги споделят какво искат. Избягват да казват какво се върти в главата им, а вместо това се държат хладно и безгрижно. Когато нещо ги притеснява, те държат напрежението в себе си и се преструват, че всичко е наред.

За да работят върху тази своя слабост, представителите на тази зодия трябва да се научат, че гласът им е от значение. Ако просто могат да кажат как се чувстват, вместо да се преструват, че всичко е наред, ще се чувстват много по-добре.

Лъв

Слабостта на Лъвовете е, че понякога не мислят за другите хора. Те поставят нуждите си пред всички останали постоянно. Родените под този знак не желаят да правят компромиси и могат да бъдат егоистични.

За да преодолеят слабостта си, Лъвовете трябва да се научат да се разбират по-добре с другите. Те трябва да обмислят нуждите им и да се научат да правят компромиси.

Дева

Слабостта на Девите е, че те са твърде строги към себе си. Обвиняват се за всичко. Те са изключително самокритични, когато нещата се объркат.

За да преодолеят тази слабост, Девите трябва да си напомнят, че невинаги вината е тяхна. Те трябва да осъзнаят, че грешките предлагат опит и не означават, че са се провалили.

Везни

Най-голямата слабост на Везните е, че отделят прекалено много време на грешните хора. Те обичат да помагат на другите по всякакъв начин, но невинаги разбират кога те се възползват от добрината им.

За да преодолеят своята слабост, представителите на тази зодия трябва да се научат да разпознават кога дават повече, отколкото получават. За тях е важно и да се научат да казват „не“.

Скорпион

Слабостта на Скорпионите е, че действат импулсивно. Това ги кара да взимат решения, които изглеждат правилни в момента, но всъщност в дългосрочен план могат да им навредят.

За да могат да преодолеят тази слабост, те трябва да се научат да контролират чувствата си и не да действат незабавно, а първо да помислят.

Стрелец

Проблемът при Стрелците е, че често са много несериозни. Имат проблеми с обвързването и никога не остават дълго с едно и също нещо. Независимо дали това е партньор, град или работа, те не искат да се чувстват прекалено обвързани. Те „скачат“ от място на място и рядко се установяват.

За да работят върху тази слабост, родените под този знак трябва да признаят, че могат да имат преживявания, които са по-дълбоки или смислени, ако се обвържат с нещо. Те биха могли да израснат много в кариерата си, ако се ангажират с нещо, което запалва интереса им.

Козирог

Най-голямата слабост на Козирозите е, че са прекалено негативни. Те винаги виждат чашата наполовина празна. Винаги ще има нещо, за което да са недоволни, и ще се съсредоточат точно върху него.

За да се преборят с тази слабост, трябва да се научат да виждат положителната страна на нещата. Не всичко е лошо!

Водолей

Най-голямата слабост за Водолеите е, че понякога игнорират хората, които обичат. Те не правят това нарочно, но имат склонност да поставят работата си над всичко останало. Грижат се за хората в живота си, но може да бъдат толкова погълнати от работа, че да забравят, че близките им искат да прекарат известно време с тях.

За да работят върху тази слабост, Водолеите трябва да планират графика си така, че да не прекаляват с работата и да имат време за близките си.

Риби

Най-голямата слабост на Рибите е, че понякога могат да бъдат малко мързеливи. Те обичат да стоят цял ден вкъщи по пижама, вместо да свършат някоя работа или дори да се видят с приятели. Не че е съвсем лошо да прекарат целия уикенд завити в леглото, но с течение на времето Рибите може да забравят другите си отговорности.

За да преодолеят тази своя слабост, те трябва от време на време да станат и да свършат работата, която са отлагали.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе