Дневен хороскоп за 27 февруари

Овен

Направете пролетно почистване на дома си, за да освободите пространство за новата енергия, която ще навлезе в живота ви през май. Активен период, благоприятен за деловите и активни личности. Ще ви поканят да присъствате на обсъждане на важен професионален проблем. Разбиране и споделяне ще търсите, но ще ги постигате по-трудно от очакваното.Затова пък наистина ще получите ценни проникновения. От вътре ви напъва да сътворите някаква авантюра.

YouTube

Телец

Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Ще радполагате с шанс за реализация на лични цели. Предстои ви успешен ден. Не четете статии на здравословни теми и не гледайте филми, в които има сцени на жестокост. Може да отделите време за спорт и за хобитата си.

Близнаци

Новите идеи и действията Ви за подобряване на материалното Ви положение няма да Ви донесат очакваните резултати. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора, да ви виждат киселата физиономия. Силата ви е свързана с деловите сфери, но не е изразителна за провеждане на преговори, или за осъществяване на сделки.

Рак

Не пропускайте в утрешния ден да извървите мъчителния път на преговорите и до вечерта да сключите договорите, осигуряващи Ви предимства и възможности. Взимането на важни решения утре е от най-силните ви страни. Ще разрешите спорове с партньори или съдружници. По принцип не липсват възможности за освобождаване от напрегнатите ситуации, но ще зависи от правилния подход. Кавгите ще предизвикат грижи.

Лъв

Не е изключена неочаквана подкрепа. Ще възникнат спорове с близки или приятели, които ще нарастнат до кавги при малка част от вас. Време за усмивки и фойерверки в душите. Като цяло всички представители на зодията навлизат във възходящ период. Някой се опитва да въздейства върху личните ви отношения.

Дева

По-добре е да ги запишете, макар и в най-общ план, отколкото да ги обсъждате. Сигурно прекалено много неща са ви на главата и се чудите с кое по-напред да се захванете. Добре ще е да се занимавате със себе си и да прекарате известно време сред природата. Ситуацията при мнозина е доста неприятна, а единственият начин да я промените, е да предприемете бързи действия с цел корекции. През вторник може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате.

Везни

Имайки предвид прямотата и чувството Ви за хумор, са възможни сериозни недоразумения. Не се доверявайте при първата ви среща, ако не сте виждали очи в очи до сега. Тук се очертава сериозно раздвижване, което несъмнено ще доведе до промени. За представителите на Везни се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Усърдната ви работа със сигурност ще се отрази благотворно на финансовото ви състояние.

Скорпион

Постарайте се да се отнасяте разумно към любимия човек. Напрегнати сте, но успехът е с вас. Ще се наложи да промените намеренията си на работното място. Бъдете мили и слушайте внимателно. Оттук ще дойде и импулса ви за по-смели проекти.

Стрелец

Утрешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Отделете време и за хората от приятелското си обкръжение и от екипа си. Можете да получите много добро възнаграждение срещу усилията, които полагате. Не се поддавайте на примамливите предложения. Не са изключени досадни грешки от типа на това да кажете на някого нещо, предназначено за друг.

Козирог

Не е време обаче за взимане на важни решения в сферата на финансите. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с колегите. Отделете време за спорт, за отдих, за любимите си хора и за децата. Запазили сте свежото си чувство за хумор и то ви помага да погледнете от друг ъгъл на събитията. Може да създавате нови контакти и да развивате отношения с чужбина.

Водолей

Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща. Няма да съжалявате, допълнителни доходи ще подобрят семейния бюджет. Далеч по-добра от отминалите дни, Вторник подчертава, че стабилността ви в здравословен план е нараснала и ще проявите обичайната си активност. Ако сте банкови служители и сте на работното си място утре, за да работите по изостанали документи, бъдете внимателни, защото грешките ще ви струват скъпо. На работното място се заемете с текущите си задачи.

Риби

Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Материалното ви положение ще се подобри. Преценете възможностите и не си поставяйте твърде амбициозни цели. За постигането на някои от целите си мнозина Риби ще си послужат с хитрост, което може да предизвика обратен ефект. Не се товарете прекалено.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе