Дневен хороскоп за 1 март

© Pixabay.com

Овен

Първият ден на март ще ви подскаже, че трябва да забавите темпото. Може да не се наложи да получавате предупреждение за това. Ако ви е възможно останете у дома и си вземете ден отпуска.

YouTube

Телец 

Баба Марта ще ви посрещне с много добро настроение. Ще имате желание за много неща, но малко от тях ще е възможно да осъществите в един ден. За да не се претоварите се ограничете до две геройства.

Близнаци 

Този ден ви е даден за признания. Сега е ваш ред да сте сериозни и да покажете, че имате истински намерения. Подплатено и с подарък думите ви ще имат повече тежест.

Рак

Този ден ще ви зарадва с нещо отдавна забравено, което ще изникне на хоризонта в най-подходящия момент. Използвайте случая и се отблагодарете на Съдбата, като сторите добро някому.

Лъв

Денят ще обърка плановете ви, но това което ще ви предложи ще е достатъчно да се почувствате доволни от направеното. В личен план бъдете внимателни към чувствата на половинката ви.

Дева

Не е лошо да сте по-подозрителни, особено когато става въпрос за хора, които не познавате. Колкото и да ви е симпатичен някой не разкривайте всичко за себе си ако го познавате от скоро.

Везни

Този четвъртък бъдете по-настойчиви в исканията си. Може да ви се струва невероятно да получите всичко, което искате, но е на пълно възможно ако бъдете по-настоятелни.

Скорпион

Денят ще ви срещне с ваш приятел. Разговорът ще ви подтикне към равносметка. Не гледайте само материалните постижения и не вярвайте на фалшиви усмивки. Важното е вие да се чувствате доволни от себе си и да не се сравнявате с другите.

Стрелец

През този ден ви очаква запознанство с интересен човек. Връзката ви може да се развие много бързо и да прерасне в нещо повече.

Козирог

През този ден се водете от собствените ви убеждения. Съветите на другите може да ви послужат за ориентир, но не се повлиявайте прекалено от тях. Или поне не и, докато не се проясни ситуацията.

Водолей

Днес ще получите важна насока. Опитайте се да използвате информацията максимално. Не е нужно да изпитвате никакви угризения по този въпрос.

Риби

Този четвъртък отделете повече време за здравето ви. Помислете как бихте могли да промените ежедневието си така, че в него да има повече време за движение и приготвянето на здравословна храна.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе