Дневен хороскоп за 3 март

© Pixabay.com

Овен

Струва си и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно, а правотата ще Ви признаят в последствие. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Спортните занимания и по-активното движение ще ви помогнат да балансирате енергията си. Обсъждайте ги смело. Може пък ненадейно да получите някое изгодно предложение, макар че трябва да внимавате да не ви подведат.

YouTube

Телец

Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Колкото и да ви се налага да бързате, старайте се да сте внимателни, напредвайте с малки крачки, за да не се препънете без време. Бързи решения и действия, контакти, продиктувани от обстоятелствата и осъществени до завършваща фаза. Новите контакти ще са дълготрайни и полезни. Посветете също време на хобитата си и на срещите с приятели. Високостоящ човек ще помогне за реализацията на желана от вас цел.

Близнаци

Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Ще се почувствате като преродени. Може да дадете воля на необузданото си въображение, но все пак се пазете да не затънете в прекомерни грижи към околните, за са не пострада материалното ви положение. Утрешният ден ще не е подходящ за срещи и взимане на важни решения, могат да доведат до разрив в отношенията. Така ще свършите много повече.

Рак

Най-хубавото е, че всички изненади утре ще Ви носят радост и добро настроение. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за вас режим. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Пазете се от изкушението да манипулирате, защото ще усетите много скоро как всичко се обръща срещу вас. В събота някои от вас може да пътувате зад граница.

Лъв

Пътуванията са успешни. Бъдете по-премерени в думите си, особено пред околните, но недейте да бъдете лицемерни. Обмислете ситуацията и се обърнете към подходящия човек или институция. Хубавото е,че навлизате в етап, през който ще се освободите от лични проблеми и ще решите належащи въпроси в деловата сфера. Предпазливо допускайте в живота си нови делови партньори, за да не се разочаровате и да избегнете финансовите загуби.

Дева

Разделени на две групи, представителите на Дева ще действат успешно по целите си. Тактът е във ваша полза.Бъдете особено предпазливи в отношенията с партньорите си. Въпреки че през периода ще се открият много благоприятни възможности по отношение на кариерата ви, в събота избягвайте да се въвличате в проблемни ситуации и не действайте импулсивно при контактите си с околните. От вас зависи успехът. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа по-добре изобщо не се захващайте.

Везни

Внимавайте да не нараните близък човек и бъдете по-толерантни. Няма да е от скучните дни. Търсете забавления и не се натоварвайте с тревожни мисли, още повече, че сами си ги измисляте. Любовта върти света, но ако ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Вероятно някои имат право да считат, че позициите им са отслабнали, но това не бива да ви действа като спирачка, и да ви отклонява от усърдие в деловите действия.

Скорпион

Възможни са непредвидени разходи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Не рискувайте, като ги пренебрегвате, за да не се наложи да плащате скъпо след това. Утрешният ден ще е подходящ за по-далечни пътувания, както и за уединение или за пребиваване известно време на спокойствие сред природата. Време е да обмислите по какви проекти ще работите в бъдеще и да предприемете първи действия по реализацията им.

Стрелец

В дейността си утре разчитайте на помощ от приятели и колеги. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Подредете целите по важност, а след това по достижимост и ориентирайте вниманието си към онези, които ще реализирате с най-малко усилия. Една стара мъдрост гласи: внимавай какво си пожелаваш, защото може да се случи. Привлечени сте от човек, който също не е безразличен към вас.

Козирог

Необходимостта от повече усилия няма да Ви затрудни, свикнали сте на трудности и можете да се справите с всякаква ситуация. Като никога близките ви ще са изключително сговорчиви и ще се съгласяват с всичките ви предложения, дори прищевки. Подобна ситуация не се случва често, така че настроението ви ще е прекрасно. Изведнъж ще се окаже, че днешните ви задачи са прекалено много. Препоръчително е да проявите сдържаност. Можете да започнете да градите новите си планове или да приобщите близките си към благоустрояване на дома, или в каквато посока текат мислите ви.

Водолей

Ако се налага да пътувате, не го отлагайте.Ще стигнете на време и ще реализирате замислите си. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Трудности във финансовата сфера няма да липсват, но ще се справите. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да ви останат пари за после. Не се превръщайте в жертва на нечии амбиции.

Риби

Причината за проблемите в деловия сектор ще е несъгласието ви за нещо.Внимавайте! Ще последват неприятности от това. Финансовата ви сполука е гарантирана. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където ви завее вятъра. Дано сте успели да вместите в графика си една интимна вечеря, защото може и да не ви остане време за това. След това ще са ви нужни само две неща, последователност и упоритост.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе