Сашо Диков започва работа в „Шоуто на Слави“

Снимка: Шоуто на Слави

Сашо Диков ще работи за „Шоуто на Слави„, след като се раздели с телевизия „Би Ай Ти“, стана ясно днес в парламента, където Стажанта отново обикаляше кулоарите и снимаше репортажи.

Докато отговаряха на въпросите му, депутати го попитаха къде всъщност работи. Диков обясни, че ще има своя рубрика в „Шоуто“ по bTV. Тя ще се излъчва в петък и ще е обзор на парламентарната седмица, предаде OFFNews.

YouTube

Диков си тръгна от телевизия „Би Ай Ти“ след идването на новия собственик на телевизията преди месец. Тогава медията бе продадена от братята Вълневи на „Интерактив ТВ системс България“ на продуцента Миро Янев. В деня на влизането си в телевизията новият собственик спря всички предавания и до момента тя излъчва само новини и повторения на стари програми.

Диков е получил предложението лично от Слави Трифонов. Сътрудничеството между двамата не е ново. Трифонов е гостувал на Диков в „Би Ай Ти“, а както е известно, Гологлавия рядко дава интервюта. „Би Ай Ти“ също така излъчваше на живо кастингите на Трифонов за нови политици.

Източник: OFFNews

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе