Какви са пролетно-летните тенденции за 2018

Всички се вълнуваме от вълшебния свят на модата. ПредставямеПре модните тенденции за сезон „Пролет-лято“ за 2018 година:

Раздвижен тренчкот
Тренчкотът загатна за възраждането си още през есенно-зимния сезон, но вече е в апогей. Класическият бежов модел с двуредово закопчаване и колан е раздвижен с всевъзможни декорации.

YouTube

Slip рокля
Бельото продължава да излиза на показ. Slip роклята прилича на корсаж, с тънки презрамки. Сатенена или копринена с пришита дантела, тя е много повече от обикновена нощница. Къса, под коляното или с макси дължина, непременно добавете една такава рокля в гардероба си.

Къси панталонки
Още един тренд, който и да го нямаше, пак щяхме редовно да му се доверяваме. Топлото време предполага скъсяване на дължините на дрехите. Новото при късите панталонки този сезон е, че сякаш са излезли от залата за бокс. Шортите са хитов модел.

Прозрачни материи

Ефирните материи са много подходящи за топлите месеци и не пропускат моден сезон. През пролет/лято 2018 обаче, ефирността е чиста прозрачност. Колкото по-смело демонстрирате прелестите си, толкова по-актуални ще бъдете.

Металически нюанси
Ламе, декорации с пайети или блестящи камъчета, или просто плат в металически нюанс. Вариантите за постигане на блестяща визии са много на брой. Всички са модерни, така че няма нужда да се колебаете дали да се отдадете на тренда.

Волани
Тенденция, която рядко пропуска лятната мода, защото е практична за горещо време. Внимавайте с воланите, защото създават визуално впечатление за обем. В този ред на мисли, идеално уголемяват оптически малкия бюст, но и всичко останало.

Цветна дъга
Не е необходимо да чакате да завали дъжд, за да видите дъга. Достатъчно е да се облечете шарено, с цялата палитра цветове на дъгата. Колоритът може да е в райе, на цветя и всякакви асиметрични елементи.

Полиетиленови дрехи
Едва ли някога сте си помисляли, че може да се облечете с найлон и мушама, но пролет/лято 2018 ни предизвиква да направим точно това. Полиетиленът е навлязъл дълбоко в модната индустрия, въпреки всички опити за налагане на органичните материи.

Пола молив
Тя е съвършено права, с висока талия, под коляното, с цепка или без. Полата молив е един от хитовите модели на сезона. За постигане на модерното ретро излъчване, се съчетава с остри обувки с котешко токче.

Пастелни цветове
За да не са актуални пастелните цветове в сезон пролет/лято, вероятно трябва романтиката и нежността да станат демоде. Което няма да се случи никога, защото винаги ще намират привърженички. А и в сезона на сладоледа, как да не се увлечеш по кремообразните му нюанси. Бледо лилавото е фаворит.

Ресни
Време е за малко повече фриволност. Ако искате да се чувствате като съблазнителна латино танцьорка, стъпвайки със самоуверени крачки, дрехите с ресни са вашето открито оръжие. Трендът залага на сексапила и женствеността.

Деним
Прочутият дънков плат преживя истински ренесанс през есенно-зимния сезон. За пролетно-летните месец цялостният дънков стайлинг отново е на модния връх. Почти всички големи дизайнери го включват в колекциите си в разнообразни интерпретации.

Каре
От ситното каре на Victoria Beckham до класическото едро каре на Burberry – всички са модерни. Освен размера и конфигурацията от квадратчета, с цветовете също се постига голямо разнообразие.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе