Мултимилионер показа как се прави, тегли заем

Мистър Синг влиза в Лондондската банка и иска заем от банковия служител.Заминавал за Европа на двуседмично бизнес пътуване и му трябвали 5000 паунда.Банковият служител му обяснява, че банката се нуждае от някакъв вид гарант в случай, че заема не бъде погасен.Мистър Синг се съгласява на условието и му връчва ключовете от чисто новият си жълт Рлс Ройс, който струва около 250 000 паунда.

„Колата е паркирана на улицата точно срещу банката“, казва мистър Синг, „а тук са всички документи на колата“.

YouTube

Иска ли питане, служителят веднага се съгласява и сделката е сключена.След като Мистър Синг напуска, всички служители правят на пух и прах мистър Синг като не спират да го подиграват и заливат от шеги.Човек да заложи кола за четвърт милион срещу някакъв заем от 5000 паунда.

Един от служителите откарва колата в гараж, където се намират и други коли срещу заем от банката.След две седмици мистър Синг се връща и връща заема от 5000 паунда, като лихвата е само 15 паунда.

Въпреки всичко, служителят не издържа и пита: „Сър, трябва да ви кажа нещо.Проверихме ви и открихме,че вие всъщност сте мултимилионер, защо на човек като вас ще му трябва такъв заем?“

Мистър Синг се обръща и отговаря „А къде в Лондон си мислите, че мога да паркирам колата си и да платя само 15 паунда за две седмици?“

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе