Дневен хороскоп за 18 Март

 

Овен

YouTube

Склонни сте да подлагате всичко на съмнение и да обсъждате твърде ентусиазирано чужди грешки. Не е много желателно точно в неделя да решавате сериозни проблеми и да се занимавате с бюрократичната машина. Преценявайте присъстващите преди да решите да обсъдите или критикувате някого от отсъстващите.Думите ви ще бъдат предадени много бързо, но доста деформирано на обсъждания обект. Ще ви предложат помощ. Настроени сте да сложите ред във всичко, дано да намерите кой да ви подкрепи.

Телец

Застоят в делата ви ще остане в миналото. Ден за конкретни действия и резултати. Може да пътувате в неделя. Овладявайте се своевременно, защото може да последват остри противоречия и дори раздяла с някого. Поне подходете творчески към онова, което правите.

Близнаци

Не се превръщайте в жертва на нечии амбиции. Част от вас предпочитате да прекарате утрешния ден сред близките си, заети с нещо, което ще ви помогне да се разтоварите. Не е изключено да намерите обяснение на екзистенциален въпрос, който отдавна ви мъчи. Намирате изход от заплетена ситуация, като се опитвате да постигнете максималното, което можете. В същото време сте и непривично емоционални.

Рак

Вероятно ще ви занимава с личните си проблеми, които не представляват интерес за вас. Не отлагайте нито едно от днешните си задължения. Попитайте сърцето си с кого бихте желали да продължите напред, в случай, че се чувствате раздвоени и резервирани към някого. Денят не е добър за пътуване.

Лъв

Неделният ден е подходящ за изяви пред околните, за творчески дела и за занимания със спорт. Бъдете по-критични към себе си. Няма да се получи голямо разминаване между първоначалните ви намерения и действителната реализация.Причините за това ще са обективни, за това гледайте философски на действителността около вас. Опитайте се да внасяте творчески подход във всичко, с което се занимавате. Може да си изградите някои нови полезни навици. Завършете служебните си задачи.

Дева

Предстоящо пътуване изисква да се подготвите, като не оставяте нищо за в последния момент. Преследвайте целите си въпреки, че ще ви се наложи да минете през трудности. Ще се ядосате, заради невъзможността да осъществите изцяло плановете си. Спестете информацията за очакваните финансови постъпления. Общуването с вас е приятно на всички. Възможно е близки хора да ви запознаят с потенциалния ви брачен партньор.

Везни

Налага се да се занимавате с въпроси, които често няма да са ви по вкуса, но за сметка на това пък съвсем скоро ще получите добро възнаграждение за труда си. Във възможностите ви е да покажете силата си в различни сфери, стига да сте с подходящата за това нагласа. Не бъдете прекалено взискателни към околните. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа ще се окаже илюзорна.

Скорпион

Неделя ще пожънете плодовете на собственото си внимание. Денят предоставя условия за по-пълна реализация на делови цели и въпроси от материално естество. През неделя внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските ви взаимоотношения. Избягвайте противоречията и разчитайте на късмета си, който е достатъчно силен, за да ви подкрепи в личен и делови план. Може да се занимавате с бизнес и с разрешаването на финансови въпроси.

Стрелец

Може да отделите време за спорт и за хобитата си. Стрелците разполагат с много силен шанс за добри печалби и с не по-молко изразителна възможност за стабилизация на социалните си позиции, но се прокрадват и някои негативни влияния, които може да осуетят градивните ви намерения. Като никога близките ви ще са изключително сговорчиви и ще се съгласяват с всичките ви предложения, дори прищевки. Подобна ситуация не се случва често, така че настроението ви ще е прекрасно. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Затова се опитвайте да запазите спокойствие и взимайте разумни решения в тези области.

Козирог

Настроението ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Пътуванията са нежелателни. Утешителната ви награда ще е обстановката у дома, която ще стане изключително приятна. Отворете възприятията си, стремете се да наблюдавате ситуациите, в които попадате – така ще извличате поуки от тях и ще обогатявате своите възгледи и ценностната си система. Прекалено сте честолюбиви, а това не винаги е лесно.

Водолей

До обед не осъществявайте нови познанства. Няма да са успешни. Вглъбени сте в собствените си мисли и ще ви е трудно да общувате в по-широк кръг. Опитайте се да действате самостоятелно, за да не направите лошо впечатление и да отблъснете хората от себе си. Усвоявате умения, които съвсем скоро ще са ви много необходими. За Водолеите се очертава началото на нов четири седмичен етап, който с основание може да се определи като доста нервен от днешното планетно въздействие.В такива случаи не може да има друга препоръка освен една – владейте се и бягайте далече от конфликти, защото ще ви увлекат.

Риби

Избягвайте конфликтите, дори и да Ви засягат ги отклонете, имате по-важни неща. Все пак, не бързайте с окончателните си заключения, изчакайте още няколко дни и действайте само, ако сте сигурни, че няма да съжалявате. Луната влиза във фаза пълнолуние – моментът не е подходящ за пътувания, за контакти и бизнес, свързани с чужбина, както  и за старт на обучение. Завършете всички започнати занимания и обмислете новите си задачи. Най-важното за успеха на Рибите е да действат коректно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе