Окръжна прокуратура – Разград проведоха отчетно събрание

На 29 март Областният управител Гюнай Хюсмен присъства на годишното отчетно събрание на Окръжна прокуратура – Разград, на което административния й ръководител Тихомир Тодоров направи анализ за дейността на съдебната институция през изминалата 2017 година.

Официален гост на събранието беше главният прокурор Сотир Цацаров. Гости на отчетното събрание на прокурорите от Разградския съдебен окръг  бяха и членът на ВСС Огнян Дамянов, и.ф. апелативният прокурор Вилен Мичев и прокурор Стефка Якимова, говорител на АП – Варна, както и председателите на Окръжния и Административния съд в Разград, представители на ДАНС и ОД на МВР.

YouTube

Главният прокурор Сотир Цацаров връчи почетен знак на заместник-окръжния прокурор Антония Донева, която се пенсионира и изрази уважение към дългогодишната й работа.

Оценката, която главният прокурор даде за работата на прокурорите от Разградския съдебен район през изминалата 2017 г.  е повече от добра. „Поздравявам ви и ви благодаря за това. Предстоящите промени в съдебната карта и създаването на териториални отделения към прокуратурата са положителни. Няма нищо стресиращо в промяната, работете спокойно. Вашият следствен отдел е малък – само трима са следователите в него, но за сметка на това е работещ“, заяви главният прокурор. „За работата, която имате и задачите, които изпълнявате се справяте повече от добре“, допълни още г-н Цацаров.

Областният управител пожела на ръководството и на всички служители все така успешно да градят доверието на хората към тях и да утвърждават професионализма си в тази така важна институция на държавата. Той благодари на главния прокурор и на Окръжна прокуратура – Разград за предоставените безвъзмездно 11 компютърни конфигурации, които бяха дарени на ПГИ “Робер Шуман“- Разград.

 „С предоставеното дарение на гимназия, в която се обучават голям процент деца билингви, вие индиректно спомагате за намаляване на престъпността на територията на областта. Защото интегрирането на тези деца, като и действия в посока образованието да е приоритет в ценностната им система е и наша отговорност“,  подчерта още г-н Хюсмен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе