Пуснаха 21-годишната шофьорка, която помете 10 автомобила

Освободиха под гаранция от 20 000 лева шофьорката, която пияна и дрогирана блъсна 10 паркирани коли в Пловдив. Пред съда танцьорката Габриела Медарова се разплака и обясни, че много съжалява за случилото се. Тя заяви, че се е качила зад волана пияна, защото нямала пари за такси, съобщава NOVA. 

В съда стана ясно, че тя е искала да прехвърли вината върху майка си, като я е накарала да лъжесвидетелства че тя е управлявала джипа. Но тя е отказала.

YouTube

Габриела обяснила, че изпушила една цигара марихуана след произшествето а не преди това. Полицаите обаче са установили точно обратното. Адвоката й разкри че в същата вечер тя е изпила няколко чаши алкохол, тъй като управителя на нощния клуб в който тя работи я глобил със 100 лв. Автооценъчната експертиза показва че тя е нанесла щети на автомобилите за на 40 хил. лева.

Родителите й определиха случилото се като „неуместна постъпка от нейна страна„. 

Медарова остави луксозния си джип и избяга, след като блъсна 10 паркирани автомобила. След залавянето й полицаите установиха, че е карала с над 1.3 промила алкохол и след употреба на марихуана. 

Повдигнати са й три обвинения, като за едно от тях тя може да получи до 3 години затвор.

Решението не е окончателно и подлежи на обжалване в 3-дневен срок пред Окръжния съд. Прокурорът и адвокатът й заявиха, че ще обжалват.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе