Дневен хороскоп за 9 май

Овен

Дали е почтено, не предавате ли доверието на човек, който ви вярва?. Хубав ден както за уреждане на партньорските ви взаимоотношения, така и за по-интензивно движение, за срещи и разговори, за кратки пътувания. И тя не е отстъпила на заден план, и при най-малката провокация отвън ще се възпламени. Бъдете откровени с тях, но приемете и тяхното мнение. В едни случаи определено може да се превърнат във ваши помощници.

YouTube

Телец

Уговорената делова среща осъществете в първата половина на този ден. Все пак, не бързайте с окончателните си заключения, изчакайте още няколко дни и действайте само, ако сте сигурни, че няма да съжалявате. Не е подходящо да се занимавате с уреждане на финансови въпроси. Служебни или от друг характер, ще намерите време и отговорно ще пристъпите към изпълнението им. До два дни ще получите нужното Ви кредитиране.

Близнаци

Ако се чувствате нервни и напрегнати, отделете време за себе си – отидете сред природата, най-добре високо в планината. Не е изключено да ви се наложи да убедите някого в правотата си по определен въпрос и от това да зависи нещо важно в делови план. Освободете се от песимизма си и обзелите ви страхове, че някои ви преследва и мами. Вътрешно удовлетворени, Близнаците изпитват увереност и стабилност, което доста ги мотивира, тъй като подобни усещания са свойствени на природата им.Затова сте постоянно амбицирани и то в активна форма. Ако се занимавате с финанси в сряда, добре е да не поемате никакви рискове – залагайте на сигурното и на добре провереното.

Рак

Светът ще се опита да ви сътрудничи.Важните неща, обаче свършите още сутринта, защото по-късно може и да не ви остане време за това. Преобладаващото мнозинство от Раците са нервни и раздразнени, защото се налага да чакат нечие решение за нещо. Сряда е доста амбициозен ден за Раците. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. Бъдете експедитивни в нещата на големия бизнес. Маловажно на пръв поглед събитие ще ви сближи с някого и ще постави началото на дълготрайно приятелство, а може би и на нещо повече.

Лъв

Трябва ли да се срамувате от постъпките си?. Стига да поискате ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че всичко се осъществява по-бавно от очакванията ви. В повече ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. През последните месеци взехте някои погрешни или неправилни решения, но нещата се оправят. Не е изключена разправия заради ревност.

Дева

Очакват ви изненади – може да разберете нещо, което досега е било скривано от вас, да излязат наяве потиснати емоции или да достигнете до интересни разкрития и прозрения. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Въздържайте се от взимане на важни решения, свързани с професионалната ви реализация. Ще получите отговори на въпроси, които до момента са се намирали в сферата на мъгливите ви предположения. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си.

Везни

Финансовата стабилност, която отдавна очаквате и от която така силно се нуждаете напоследък, тази седмица ще стане реалност. Повечето от зодията разчитат на неуловимата си хитрост, но това е „хлъзгава” и нестабилна основа, която много лесно може коварно да ви подведе. Имате много добри шансове да реализирате целите си.Решавайте и действайте бързо. Изведнъж ще се струпат куп неотложни задачи и всички от колегите, до роднините ще се опитват да привлекат вниманието ви.Едва ли ще успеете да им угодите, така че преценете кое е най-важно. Преминавате през различни премеждия, то това е своеобразно изпитание, което е невъзможно да пренебрегнете.

Скорпион

Трудолюбие, упоритост в постигането на целите и покровителството на влиятелна личност Ви позволяват през деня да си създадете стартова площадка за финансово издигане през следващата година. За мнозина се очертават някой новости. Моментът е подходящ за професионални изяви и за реализация на проекти, но при условие че са добре обмислени и планирани. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Това ви създава напрежение и без да искате си го изкарвате на околните.

Стрелец

Днес ще се сблъскате с големи възможности в службата и обществото. Известни тревоги и ядове ще съпътстват днешния ден на Стрелците, но ще се справите. В личен план се забелязват притеснения при мнозина, които често са причинени от вътрешни неудобства, засягащи предимно личния план. Ще имате поводи за черногледство, но не оставяйте това чувство да ви води. Не е ден за важни преговори и за подписване на договори.

Козирог

По-добре бавно, но обмислено, отколкото да повтаряте стари грешки от бързане. Няма да губите самообладание заради дреболии, а и точно днес не ви е нужно. Бъдете скромни и по никакъв повод не се възгордявайте, за да не предизвикате ненужен интерес към себе си. Близките също желаят да им отделите от времето си. Не се претоварвайте и не прекалявайте с нищо.

Водолей

Ако се занимавате с творческа дейност, ще сте по-продуктивни от обичайното, само не се поддавайте на мързел. Създайте си добра организация и я следвайте. Можете да постигнете целите си на работното си място, ако приемете помощ от колегите си и не сте претенциозни в исканията си. Ситуациите, в които сега попадате, се характеризират с динамични събития, а последните често са непредсказуеми. Забравете за чувствата си и подхождайте към решаване на проблемите делово.

Риби

Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Не се учудвайте ако в крайна сметка прекарате по-голяма част от този ден извън дома си. Възбудата ви е налице и сте в готовност да нараните всеки, който се изпречи на пътя ви. Ден за почивка; правете нещата, които ви зареждат. Ще усложните отношенията си с колегите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе