Дневен хороскоп за 10 май

Овен

Днесмаските падат. Може да видите някого в истинската му светлина, да си направите сметката и да решите дали да продължите, или да преустановите контакта. Отстоявайте позициите си, ако сте сигурни в аргументите, с които разполагате. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Убедителни сте и ще напреднете, ако успеете да представите стратегията си разбираемо. Поддържайте коректни отношения с околните.

YouTube

Телец

Запазете спокойствие и се дистанцирайте своевременно, за да запазите и доброто си име. Сутринта отхвърлете каквото имате, защото следобедът се очертава много романтичен. А и времето предполага интимни разговори на някое топло местенце. Все пак четвъртък е. Денят ще е наситен с много напрежение. Във всяка ситуация, в която попадате, се стремете да обогатявате вижданията си.

Близнаци

Времето е добро за учене, за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Имате възможност да подобрите материалното си положение и да направите печеливши инвестиции. На работното си място ще се справите още до обед успешно със задачите си. Чувствате се много добре и най-вероятно ще намерите време и за любимо занимание. Ще получите мъдър съвет от по-опитен или по-възрастен колега в точния момент.

Рак

Динамичен може би малко изтощителен, но запомнящ се ден. Мислете по-ведро, има какво да ви радва. Борбени за реализацията на целите си, Раците допускат една основна грешка при осъществяване на намеренията си, а именно конфликти във взаимоотношенията. Емоцията бликаща от вас за пореден път блокира шансовете ви за успех. Чувствате се поуморени, но не трябва да се отдадете на почивка тъкмо, тъй като ви очакват много неща за вършене.

Лъв

Днешният ден ще се окаже изключително спокоен. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Подвластни сте на емоцията. Това е шега, разбира се, но е хубаво понякога човек да живее с тази мисъл, нали…. Прекалено резервирани сте към доброжелателите си, отпуснете се.

Дева

Абстрахирайте се от външни съвети. Ще възникнат разговори и въпроси от високостоящи. При някои стартират новости вкъщи. При мнозина от Девите може да се говори за известен застои в деловата сфера, който вече предизвиква безпокойства у онези, които са ангажирани в бизнеса. Ще платите с наказание или орязване на заплата, ако сте допускали сериозни грешки на работното място.

Везни

Успехът ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Всичко това ще ви се отрази повече от добре, но все пак внимавайте с емоциите. В случаите, когато се колебаете по кой път да тръгнете, останете в тишина и се допитвайте до сърцето и интуицията си. Очаквайте приятни сюрпризи и изненади. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения.

Скорпион

Имате нужда точно от това. Време е за почивка и за удовлетворяване на вашите собствени потребности. В същото време сте и непривично емоционални. За момента е най-опасно да влизате в конфликти, защото по-агресивните едва ли запазят спокойствие, и развръзката ще е негативна. Няма да е добре, ако вземете важни решения.

Стрелец

Преговорите ще зациклят, ще влизате в излишни спорове и разправии у дома и на работното място. Старанието ви няма да остане незабелязано. Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си. Ако сте разсеяни, по-добре не взимайте важни решения и не обсъждайте финансови инвестиции. Амплитудата на емоциите ви е твърде широка.

Козирог

Главното сега е да отличавате фактите от измислиците. Обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Известие ще промени коренно живота ви. Намерете начин да си починете сред спокойствие и уединение. Някой ще се опита да манипулира мнението ви или да отстоява позициите си с вашето съучастие. Обстановката може да стане взривоопасна, да се стигне обвинения на тема взаимна лоялност. Следвайте принципите и отстоявайте преди всичко личните си интереси.

Водолей

Няма да е от скучните дни. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си. Откажете се от срещите и запознанствата. Трудностите, които ви блокират работата до обед са преодолими.Запазете спокойствие.Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Ако решите да пазарувате, денят е успешен, за да изберете най-доброто, но не го правете в работно време, за да избегнете интригите от вашите колеги.

Риби

Разпределете добре времето си и действайте. Внимавайте с деловите запознанства. Първият малък успех ще ви зареди с оптимизъм и от там нататък всичко ще ви се получава лесно.А най-хубавото от всичко е, че ще можете да споделите тези приятни мигове с близките и да получите разбиране. Ще получите мъдър съвет от по-опитен или по-възрастен колега в точния момент. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе