Дневен хороскоп за 18 май

© Pixabay.com

Овен

Луната в Рак ви прави по-чувствителни към вашите и чуждите чувства. Ако шефът ви или друга авторитетна фигура се държи грубо към вас и не оценява труда ви, не приемайте нещата твърде лично. Венера, която скоро напуска вашия дом на общуването и мисълта, сключва благоприятен аспект с Уран. Под негово влияние ще погледнете на дадено приятелство под друг ъгъл. Може да решите да посветите повече време на въпросния приятел или познат, защото виждате добра перспектива за развитие на отношенията.

YouTube

Зодия Телец

Днес сте приятно развълнувани и ентусиазирани относно възможност или идея, която ще донесе допълнителни средства във вашия бюджет, или пък има други преимущества. Не слушайте чуждата критика и не се отказвайте от нещата, които сте предприели. Чуйте гласа на интуицията си. Тя ще ви отведе до така желания успех. В допълнение към това, Меркурий се свързва със сериозния и разумен Сатурн. Това ще ви помогне да се заемете най-отговорно с тази различна и иновативна идея, която обитава ума ви напоследък.

Зодия Близнаци

Днес е възможно да бъдете по-умислени от обикновено. Вероятно ума ви се опитва да разреши сложен казус и вие усилено търсите отговори на въпросите, свързани с него. Решение на проблема може да ви даде вашата интуиция. Тя ви помага да разчетете правилно знаците, които съдбата ви изпраща. Преценете правилно фактите, използвайки ума си, но също така се вслушайте и във вътрешния ви глас. Той ще ви подскаже за нови възможности и вероятности, които може би сте пропуснали.

Зодия Рак

Луната е във вашия знак в опозиция на рационалния и внимателен Сатурн. Под това влияние ще откриете, че настроението на другите хора влияе на вас самите повече от необходимото. Може да усетите, че се увличате прекалено много по чуждото мнение и планове. А това вероятно никак не ви харесва. Ако е така, отстоявайте непреклонно своята позиция. Защитавайки своята гледна точка, е добре да приложите разумни аргументи, с които да подкрепите своите думи. Така хората ще започнат да се съобразяват малко повече с вашето виждане за нещата през следващите няколко дни, а и в бъдеще.

Зодия Лъв

Изразителният Меркурий в момента е във вашия най-видим дом – дома на кариерата и репутацията. Сключва благоприятен аспект със сериозния Сатурн, който пък е в дома на работата и начина на живот. Възможно е да получите благонадеждна оферта, върху която има смисъл да помислите. Може да е свързана с повече отговорности и усилия от ваша страна, но пък да ви донесе повече пари или други преимущества. Звездите са приготвили в своите карти и други страхотни възможности. Възползвайте се от тях! Не пропускайте шанса си!

Зодия Дева

Немирният Уран съвсем скоро навлезе във вашия дом на пътешествията и широките хоризонти. Затова изпитвате силно желание да изследвате нови пътища и възможности. Има вероятност това желание да нарастне още повече през следващите месеци, дори години, и да доведе до изживяването на прекрасни и интересни приключения. Днес чувствате подтик да търсите нови възможности, които стимулират вашия ентусиазъм и ви правят нетърпеливи за още, и още.

Зодия Везни

Прекрасната и любвеобилна Венера в Близнаци сключва благоприятен аспект с наелектрезиращия Уран. Благодарение на помощта на тези две планети възможно е да срещнете личност, която да ви вдъхнови. Ще обмените идеи помежду си, отношенията ще се подобрят и това ще бъде началото на едно добро приятелство. Този аспект също така може да ви донесе ново откритие в живота, което да ви даде надежда и желание да продължите смело напред. Времето е подходящо да пресметнете правилно разходите свързани с домашен проект или занимание, което обхваща членове от семейството ви.

Зодия Скорпион

Оживеният и приказлив Меркурий е във вашия дом на партньорствата. Той сключва благоприятен аспект с практичния Сатурн, който пък обитава вашия дом на общуването към момента. Това прави времето изключително подходящо за обсъждане на планове и окончателното им утвърждаване. Склонни сте да прегледате щателно всяка малка подробност от даден план. Искате да сте сигурни, че всичко е наред. В същото време Марс се намира във вашия дом на семейството и домашния уют. Това прави желанието да проверите всичко още по-силно, в желанието да си осигурите мир и спокойствие.

Зодия Стрелец

Днес може да бъдете приятно изненадани от човек, с когото общувате всеки ден. Той може да разкрие страни от себе си, за които вие не сте подозирали досега. Така вероятно ще заздравите своето приятелство. Този човек може да има различни от вашите идеи или представи за света, но все пак ще намерите общи интереси, който ще ви направят още по-близки. Възможно е и да ви свързва и някакво общо преживяване. Ще започнете да общувате още по-често и да се подкрепяте взаимно.

Зодия Козирог

Днес може да решите да се захванете по-сериозно с някое ваше хоби и няма да съжалявате. Благодарение на позитивен аспект, които включват небесните тела, ще бъдете мотивирани да изучавате стари ваши любими занимания в дълбочина. По този начин ще насочите своята творческа и креативна енергия в правилната посока и ще изпитате удовлетворение от себе си. Като представители на зодия Козирог, вашата запазена марка е амбицията, с която покорявате върхове. Използвайте тази черта от своя характер, за да развиете още по-добре своите умения.

Зодия Водолей

Днес може да сформирате изненадващо събиране или вечеря във вашия дом. Към това може да ви подтикне приятният приятелски аспект между общителната Венера и вашия иновативен и модерен управител. Струва ви се подходяща идеята да съберете на едно място добри приятели или членове на семейството ви. Тази идея ще изникне спонтанно и може да не успеете да организирате всички или да се приготвите навреме. Възможно е плановете ви да се провалят, точно поради факта, че не са добре обмислени.

Зодия Риби

Вашият ум е способен да измисли прекрасни идеи, свързани с опознаването на нови светове, пътуването и образованието. Приповдигнатият Юпитер се намира във вашия дом на далечните хоризонти.Той сключва благоприятен аспект с потъналия в мечти Нептун, който е във вашия знак. Това ще ви вдъхнови да опитате всичко ново и непознато. Още по-добре ще се получи, ако имате възможност да си вземете отпуска или да отидете на почивка. Следващата седмица е изключително подходяща да се посветите на пътуване, което ще ви помогне да се отпуснете и да се чувствате прекрасно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе