Hell’s kitchen има своя победител

Дани Спартак е големият победител в първия сезон на Hell’s Kitchen България Faсebook/Hell’s Kitchen България
Дани Спартак е големият победител в първия сезон на Hell’s Kitchen България. Той получи парична награда на стойност 100 000 лева и договор с ресторанта на шеф Виктор Ангелов.

Финалът на състезанието бе изключително оспорван и двамата финалисти се представиха блестящо. В крайна сметка по-добрата стратегия и умелото ръководство на кухнята бяха от решаващо значение за победата на Дани, съобщава Нова телевизия.

YouTube

Дани и Филип получиха задачата от шеф Ангелов да разработят собствени 4-степенни менюта, а времето, за което трябваше да го направят бе само една нощ. Разбира се, финалната задача, която двамата получиха от шеф Ангелов, бе далеч по-сложна от това да приготвят сами авторските си менюта. В ресторанта на Hell’s Kitchen се завърнаха бившите участници, а финалистите си избраха отборите в честна игра. Така Дани и Филип трябваше да влязат в ролята на шеф Ангелов и да контролират по брилянтен начин своите екипи. Изборът на авторски менюта също се оказа от ключово значение.

Изборът на шеф Ангелов бе труден, но и напълно категоричен – победител в първия сезон на Hell’s Kitchen България да бъде Дани Спартак!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе