Футболисти на Лудогорец смаяха пациенти и лекари в столичната болница „Надежда“

Преди броени дни трима от емблематичните футболисти на седемкратния шампион на България Лудогорец – капитанът Светослав Дяков, Марселиньо и Козмин Моци, впечатлиха с отлична футболна техника на нестандартен терен пациенти и екип на болница „Надежда“.

Те станаха главните действащи лица в атрактивно видео, което болницата реализира в подкрепа на каузата да се раждат повече деца в България. Действието се развива в различните отделения на лечебното заведение и завършва с неочакван край при бебетата. Тримата играчи демонстрират футболните си умения, като въвличат в играта си и лекари и пациенти. От лечебното заведение съобщават, че по време на снимките не е имало контузени сред играчите, в това число и сред новородените футболисти.

YouTube

„Не е важно дали ще се родиш добър футболист. Важното е да се родиш!“, гласи посланието на видеото, зад което застанаха звездите на Лудогорец.

Инициативата е по повод тревожната тенденция, свързана със спада на раждаемостта у нас – с 25%  по-малко са новородените от началото на годината до 24 май в сравнение със същия период на 2017 г., сочат данните от информационната система на Министерство на здравеопазването за ражданията. Според прогнозите в края на тази година населението на България ще бъде под 7 милиона души.

Футболисти на Лудогорец смаяха пациенти и лекари в столичната болница „Надежда"https://ludogorets.com/bg/news/?i=2552#ludogorets #WeARELudogorets

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в 4 юни 2018 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе