Лудогорец направи трансферен удар с капитана на Румъния

Снимка: sovsport.ru

Лудогорец направи удар още при първия си входящ трансфер от чужбина за лято 2018, съобщава сайта на „Орлите“. Договор със седемкратните шампиони подписа един от капитаните на румънския национален отбор – Драгош Григоре. Централният защитник започва тренировки с „орлите“ на 7 юни в Смолян.

Драгош Григоре е твърд титуляр в националния отбор на Румъния, в който до момента е записал 33 мача. Григоре игра основна роля в тима на северните ни съседи по време на европейското първенство във Франция през 2016 г., където Румъния бе в група с домакините, Албания и Швейцария.

YouTube

Григоре започва кариерата си в Тимишоара, како през 2008 г. преминава в Динамо (Букурещ). С екипа на столичния отбор защитникът за шест сезона изиграва 135 мача и вкарва 9 гола. Следва трансфер във френския Толуза, където Драгош записва 27 мача.

От 2015 г. Драгош Григоре е футболист на катарския Ал Сайлия. До момента румънецът има 65 мача с 5 гола с фланелката на арабския отбор.

Както е известно, ПФК Лудогорец вече реализира и друг входящ трансфер. В отбора се завръща добре познатият халф Димо Бакалов. Той бе част от първия шампионски тим на Лудогорец, като записа името си в историята на седемкратния шампион с това, че реализира първия гол в „А“ група срещу Берое за победата с 2:1.

ПФК Лудогорец ще обяви допълнително кога двамата нови футболисти ще бъдат представени официално.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе