FlixBus с нови маршрути

От 14 юни още нови спирки на FlixBus в България: Варна, Обзор, Слънчев бряг, Бургас.

Пътуване до повече от 15 европейски държави с FlixBus само с едно прекачване

YouTube

София, 06.06.2018 г. – След като навлезе на българския пазар през месец март, FlixBus продължава да разширява дейността си в страната, добавяйки крайморски градове към мрежата си за автобусни превози на дълги разстояния. От 14 юни всеки ден започват да пътуват автобуси до Варна, Обзор, Слънчев бряг и Бургас.

Европейският доставчик на транспортни услуги даде начало през втората половина на месец март на първите си ежедневни маршрути от София до Австрия, Унгария и Румъния. От средата на юни мрежата в България продължава да се разраства с ежедневни нови линии с нощни автобуси от Русе, Разград, Шумен, Варна, Обзор, Слънчев бряг и Бургас до Брашов, Плоещ и Букурещ.

„Вярваме, че ключът към успеха е непрестанното развитие на предлаганите от нас възможности. Настоящото разширяване предоставя удобна връзка с българското Черноморие на разумни цени, която от своя страна ще увеличи още повече чуждестранния интерес към най-добрите летни дестинации в страната“, сподели Ласло Арани, регионален управляващ директор.

Само с едно прекачване от основните за мрежата автогари в Букурещ, Будапеща или Виена българите могат да пътуват с FlixBus до повече от 15 държави в Европа, сред които Италия, Испания, Франция и Германия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе