Кой герой от Игра на тронове сте според зодията

Овен – Аря Старк

По какво си приличат: безстрашни, храбри, състезателни. Лесно доверяващи се и невинни, въпреки че могат да са много жестоки, когато някой нарани близките им. Изразени вежди.

YouTube

Телец – Санса Старк

По какво си приличат: инатливи, издръжливи, привлекателни. Предпочитат да са пасивни, но когато ги предизвикат са готови на всякакви подвизи. Влечение към модата.

Близнаци – Лорд Бейлиш

По какво си приличат: изглеждат съмнителни, подли, но не прекалено жестоки, прикрити. Понякога могат да са коравосърдечни, друг път – много сантиментални и чувствителни.

Рак – Церсей Ланистър

По какво си приличат: страстни, никога не забравят и прощават. Защитават близките си, алкохолът им е слабост.

Лъв – Денерис Таргериен

По какво си приличат: родени за лидери и шефове. Винаги държат косата им да изглежда добре. Искат да ги уважават и да им се възхищават. Защитават по-слабите и беззащитните.

Дева – Бриен от Тарт

По какво си приличат: лоялни и почтени. Обичат да помагат на другите, но понякога е защото си мислят, че могат да направят нещата по-добре от всички. Реалисти и прагматични. Крият, че са големи романтици.

Везни – Джон Сноу

По какво си приличат: не могат да търпят критика. Обичат винаги да са опозиция на останалите. На моменти могат да са нерешителни. Много способни и чаровни.

Скорпион – Лорд Варис

По какво си приличат: Тайнствени и загадъчни. Обичат да анализират останалите. Разчитат само на себе си, на моменти дори са прекалено погълнати от себе си. Ако ги предизвикат или наранят, ще отмъстят жестоко на всяка цена.

Стрелец – Джейми Ланистър

По какво си приличат: Не обичат покоя, винаги са в движение. Имат красива усмивка и изглеждат приятелски настроени. Всъщност обаче са докачливи и на моменти – големи егоисти. Първо действат, после мислят.

Козирог – Яра Грейджой

По какво си приличат: Знаят цената на всичко, амбициозни, материалисти. Не обичат шегите, винаги са сериозни. Винаги получават това, което искат, макар и често конкурентите им да ги подценяват. Не обичат да използват много козметика.

Водолей – Бран Старк

По какво си приличат: Странни и мистични. Сякаш са на друг свят през повечето време. Не се интересуват много от хората около тях. Новатори, които могат да променят света, предвиждат бъдещето.

Риби – Тирион Ланистър

По какво си приличат: Имат голям вътрешен конфликт дали да са лидери и да показват на другите верния път или да се откажат от всичко и да са непукисти. Мъдри, разбират хората, без да ги съдят, дават добри съвети. Могат да са много саркастични, но и чувствителни. Слабост към алкохола.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе