120 деца облякоха екипа на Лудогорец

Сто и двайсет деца от цяла България сбъднаха една своя мечта и облякоха екипа на седемкратния шампион на страната Лудогорец. Това стана на откриването на детския тренировъчен лагер „Aurubis training summer camp”, организиран от “Аурубис“ и ПФК „Лудогорец“.

В продължение на четири дни малките таланти ще се готвят на комплекса „Гнездо на орли“ под ръководството на треньорите от Академията на клуба. Те имат уникалната възможност да се почувстват част от най-успешния проект в българския футбол през последните години, да научат азбуката на великата игра и да усвоят уникални докосвания, финтове и дрибъл от доказани майстори като Радослав Здравков и Валентин Станчев. 

YouTube

Освен интересни и полезни тренировъчни занимания, организаторите са подготвили за децата и атрактивна забавна програма. От 10 часа утре те ще проследят мача реванш от четвъртфиналите на Републиканското първенство при U15 между Лудогорец и Славия. От 16 часа, пред Общинския културен център в Разград, е организираният съвместно с Центъра за работа с деца флаш моб, на който ги очакват много емоции и приятни изненади. В сряда, от 17 часа, е предвиден тур из стадиона на шампионите „Лудогорец Арена“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе