Откриха „Читалня под небето“

Невероятен детски празник изпъстрен с весели, забавни игри и лъчисти усмивки постави началото на традиционната инициатива на Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев”. Специално за официалното откриване пристигна Пипи Дългото Чорапче, в компанията на батко DJ. Децата участваха в различни интересни игри, в които показаха не само своите физически умения, но и демонстрираха логическо мислене и ловкост, както и музикален усет.

И докато децата се забавляваха аниматорите от „Веселяците” ги насочваха  към книгите и успяха да фокусират вниманието им към различни интересни приказни моменти. Празникът предложи на децата сладки комплименти, запечатани фото моменти с автограф. На импровизиран щанд бяха поставени и книжки – подаръци от РБ „Проф. Боян Пенев”.

YouTube

Родителите и близки на подрастващите изразиха своето задоволство от страхотния празник и подарената прекрасна приказна атмосфера за децата.

От името на ръководството на културната институция главният библиотекар Надежда Паскалева пожела на палавниците весело лято в „Читалня под небето”.

Нека да припомним, че до 5 септември всеки вторник, сряда и четвъртък за времето от 9.00 ч. до 13.00 ч. на площадката до библиотеката всяко дете може да съпреживее детския свят на книгите и да намери нови приятели.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе