40-годишен мъж закла жена си

32-годишна жена е убита от мъжа си в село Макариополско. Убийството е станало на 26 юни 2018 г. около 22:16 часа в къща в село Макариополско, община Търговище.

40-годишен мъж с инициали Х.М. от село Трапище, община Лозница, е нанесъл с нож прободна рана в областта на сърцето на 32-годишна жена, също от село Трапище, с която живеели на семейни начала. В резултат жената е починала.

YouTube

Извършен е оглед на местопроизшествието от оперативно-следствена група. Трупът на жената е откаран в МБАЛ – Търговище за аутопсия. В РУ – Търговище продължават процесуално-следствените действия по документиране на престъплението.

Около два часа след получаване на сигнала за престъпното деяние Х.М. е установен от полицейски служители в друга къща в с. Макариополско и е задържан в РУ – Търговище за срок до 24 часа.

По случая е започнато досъдебно производство по чл. 115 от Наказателния кодекс по описа на РУ – Търговище. Действията по разследването се извършват под ръководството на прокурор от Окръжна прокуратура – Търговище.

Източник: КИС 13

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе