Автокино 2018 гостува в Разград

Автокино лято 2018 гостува в Разград на 1 юли 2018.

Прожекциите ще се проведат на Паркингът срещу общежитията на ул. „Никола Вапцаров“ 57 и бул. „Априлско въстание“.

YouTube

Ще бъдат прожектирани два нови български филма. Това са нашумелите през последните месеци – „Привличане“ и „Революция X“.

Автокино се гледа от автомобил, на екран с големите 5м х 10м и на височина от земята 2м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града изписана на екрана в деня на прожекцията.

Прожекциите ще започват в 21:00ч.и 23:00ч.

Желаещите да присъстват е необходимо да закупят билет предварително или в деня на прожекцията. Местата са ограничени до 50-60 автомобила.

Вход свободен за хора в неравностойно положение.

Представяме ви и малко информация за филмите:

Екшън комедията „Революция Х“ разказва за първото голямо турне на култовата група “Революция Х” край морето. Точно преди него продуцентът налага нова вокалистка – певицата Гери – Никол, от която всички в групата се дразнят. Директорът на училището Цеков също има свой план за пътуването, защото иска да получи титлата за „Директор на годината“. За целта по време на турнето е поканил инспектор от министерството с цел да го впечатли. Проблеми възникват и покрай шофьора на автобуса, който се оказва нарко дилър, който прекарва кокаин и без да иска разменя чантата с дрогата с тази на китариста Боби. След пратката вървят и двама дребни престъпници.

Романтичната комедия „Привличане“ разказва за младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите й я уважават, а учениците – обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е зает от амбициозна и коварна колежка. Месец преди абитуриентския бал, класът на Лора също е изправен пред проблеми. Дъщерята на основния спонсор на елитното училище не пропуска да демонстрира луксозния си начин на живот. Тя смята, че на света няма нещо, което да не може да се купи. Междувременно в училището е назначен нов преподавател по музика.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе