Биометрични заключалки вече и в България

Производителят на биометрични решения Biodit и лидерът в производството на блиндирани врати Солид 55 представиха първата по рода си врата с биометрично заключване Easy Lock. Високи технологии, съчетани в практично и сигурно решение.

Easy Lock е ново поколение биометрично утройство за заключване на блиндираната врата с пръстов отпечатък и предлага още по-високо ниво на сигурност на дома.

YouTube

Липсата на ключове, чипове и безконтактни карти прави практически невъзможно използването на друго устройство, което недоброжелател да копира и да опитва да влезе през вратата.

За да ви позволи да отключите или заключите, Easy Lock трябва да разпознае пръстовите ви отпечатъци. Даването и отнемането на достъп е също толкова лесно – чрез мобилно приложение и всеки, който използва тази функционалност на смартфона си знае колко бързо може да стане. Единственото, което е необходимо да направите е да запаметите отпечатъците, които ще отключват вратата, а ключът ще остане в миналото.

За всички, които искат да добавят тази допълнителна функционалност към своята врата Солид и да тестват устройството на живо, могат да го напавят в шоурума на производителя на врати. А първите 30 клиента, които поръчат врата с иновативното устройство ще получат и специален комплимент от двете компании.

Източник: Novini.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе