Проведе се награждаване на служители на МВР в Кубрат

Насроченото за днес четене на заповеди за повишаване и награждаване на служители от МВР започна с изненада в Кубрат.

Секретарят на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни Надие Карагьозова връчи поздравителен адрес и благодарствено писмо на директора на ОДМВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев. „Сърдечно благодаря за ползотворното сътрудничество и партньорство, доказало своите ползи през годините. За доверието и подкрепата в реализирането на редица инициативи, свързани с превенцията и позитивната подкрепа към подрастващите, станали част от най-хубавите новини за Лудогорието”, се казва в благодарственото писмо.

YouTube

Секретарят на МКБППМН – Кубрат Надие Карагьозова е носител на наградата „Граждански принос“ в конкурса „Полицай на годината“ – 2017. Магистърът по педагогика и създател на клуб „Емпатия“ в Кубрат бе номинирана от ръководството на ОДМВР-Разград заради активното партньорство и дългогодишно сътрудничество с полицията.

Днес д-р Карагьозова и децата от клуба поздравиха ръководството и служителите на РУ-Кубрат за професионалния празник на МВР – 5 юли. Старши комисар Йовчев получи колаж от снимки, запечатали важни моменти от съвместната работа с клуб „Емпатия” и екземпляр от сборника „Детско правосъдие и правата на децата”. С изпълнения на популярни песни зарадва всички присъстващи петокласничката Александра Овчарова, едно от най-талантливите деца на клуб „Емпатия” и участник в тазгодишното издание на конкурса „Живот без дрога”.

С благодарствено писмо от Надие Карагьозова бе изненадан и началникът на РУ-Исперих Мирослав Маринов за сътрудничеството им по времето, когато той бе заместник – директор на ОДМВР-Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе