Дневен хороскоп за 6 юли

© Pixabay.com

Овен

Дошъл е моментът да спрете и да се поогледате. Звездите са на ваша страна-хубави известия, успешни, ползотворни разговори, преговори и т.н. Следващте дни разбирате на какво можете да разчитате и то в по-дългосрочна перспектива. За някой-подаръци от Съдбата, а за други- недоразумения и/или спорове на теми приходи-разходи. Разчитайте на интуицията си. Желанието ви да помогнете няма да бъде оценено по достойнство. Ще бъдете впечатлени от предложението на свой близък човек и едва ли ще отхвърлите добрата възможност, която ви се предлага.

YouTube

Телец

Хубав момент да поразчистите навън и вътре в себе си. Движението – мащабно и търсещо. Ще получите подкрепа за дейности, свързани с умерен риск, така че проявете инициатива и споделете намеренията си с хора, на които имате доверие. Не вярвайте на недоказани твърдения и на откровени клюки. В живота ви ще се появи влиятелен покровител.

Близнаци

Днес отделете време за домашни дела и за укрепване на отношенията с хората вкъщи. Стремителни сте и не бихте се вслушали в чужди съвети. Задавайте въпросите си директно, ако искате да разполагате с приложима информация. Доста работа ви очаква през днешния ден, дори и да не ви се нрави. Погълнати от днешните си задължения едва ли ще можете да я оцените „на прима виста“.

Рак

В добро настроение ще пристъпите към осъществяване на плановете си и това ще Ви донесе очакваните резултати. Късметът ви е доста силен, а този факт определено е надежден за осъществяването на важни проекти. Вероятно ще останете разочаровани, но те ще реагират остро и няма да се съгласят. Повечето ви контакти днес ще са с непознати. Положителните промени ще ви заредят с добро настроение и ще разчупят рутината на вашето ежедневието ви.

Лъв

Малко странен, малко чуден, но умът ви трябва да е буден. Хубаво е да се подготвите психически за промени, засягащи основата върху която стоите. Ще се справите с малко повече усилия и без създаване на напрежение. Реагирайте спокойно, макар че на моменти обстановката може да е доста взривоопасна. Разсеяността ви е причината за проблемите на работното място и за пропуските ви.

Дева

Преобладаващият процент от представителите на зодия Деваса стабилни, но при някои ситуацията с финансите е малко по-деликатна. Не си струва да отивате някъде, където знаете, че няма да ви се радват или поне не утре.По-добре тази вечер си останете у дома, но ако пък точно там не ви се радват, какво ли би могъл да ви посъветва човек. Докато чашата ви се струва на половина празна изведнъж ще я обявите за на половина пълна. Всичко, започнато сега ще бъде свършено навреме и с очакваните резултати. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните ви ангажименти ще попречат на намеренията ви.

Везни

Превърнете активността си в предприемчивост, избягвайте конфликтите и претенциите си към партньорите. Важното е да направите нещо хубаво, търсете решния, не проблеми. Изпъстрен с най-разнообразни преживявания е днешният ден . Днешният ден ще е лош за контакти в обществените среди, за сделки, както и за провеждане на преговори. Подарете си нещо сами на себе си, наградете се затова, че сте толкова прекрасни. При възможност излезте сред природата.

Скорпион

Не е лошо да искате да бъдете независими, но не прекалявайте и обмисляйте малко повече действията си, защото има риск в бунта си напълно да разрушите нещо и после да съжалявате. През този ден ще сте малко вдълбени как точно трябва да действате и ще се самоизмъчвате от тази мисъл. Очаквайте запознанство с впечатляващи ви хора. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. Днешният ден е рисков – ето защо най-добре би било да изчакате, ако сте решили да водите преговори и да сключвате сделки.

Стрелец

Някой ще ви провокира към прояви на агресия. В личен план ви очаква приятна емоция. Днешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. Ако се чувствате нервни, излезте сред природата. Определено ще ви е трудно да се справите сами, но ще трябва да успеете.

Козирог

Не си заслужава да правите опит за промяна на естествения ход на събитията, много е възможно по-голямата част от някои затруднения да изчезнат сами. Петък не е лоша, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Владейте се, поне това го можете до съвършенство. Дистанцирайте се от всичко около вас, което всява напрежение или проблеми. Потапяйки се в собствените си мисли е възможно подсъзнателно да размиете границата между реалното и въображаемото.

Водолей

През периода ситуацията в дома ви ще е добра. Решавайте личните проблеми „на четири очи“, всяка външна намеса ще се окаже вредна. Ако все пак се захванете с трудоемки задачи и установите, че ще ви е трудно да се справите, то потърсете помощ. Настроението ви днес ще е доста приповдигнато. Ще съумеете да го направите, ако не влизате в спорове и избягвате конфликти с когото и да било, като се сдържате и не правите категорични изводи.

Риби

Обърнете по-голямо внимание на тези сфери – откриват се добри възможности да постигнете успехи. Ще ви изненадат важни новини и ще проведете много контакти и разговори с приятели и в обществените среди, които ще се превърнат в база за активизиране и предприемане на реформи при доста от родените в зодията.Добре разбирате, че ако успеете да си осигурите подходяща подкрепа ще напреднете много във всичко, отнасящо се до бизнес. Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните и да изчакате, ако това е в интерес на работата. Следвайте порива на сърцето си, за да разберете истинското си предназначение. Пътувайте, ако ви предложат командировка поради отсъствието на ваши колеги! Промяната на обстановката ще ви се отрази добре.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе