Лудогорец откри поредния модерен сектор на „арената“

Снимка: Ivanoff-photo

Лудогорец откри най-модерният сектор за гостуващи фенове в България. От днес нататък привържениците на противниковите отбори ще се радват на комфорт и удобства, каквито предлага най-новата трибуна на стадиона в Разград. Освен че голяма част от редовете са покрити с козирка гостуващите фенове ще се настаняват на модерни седалки, каквито има на „Алианц Арена“ в Мюнхен. 

Снимка: Ivanoff-photo

YouTube

Секторът е копие на трибуна „Моци“, като са използвани същите висококачествени материали, с които е построен и сектор „В“. За комфорта на гостуващите фенове е обособена кетъринг зона в променадата на трибуната, санитарни възли, включително с топла вода и стая за първа помощ. Достъпът до местата на сектор „Г“ ще става през турникети, които допълнително увеличават сигурността на „Лудогорец Арена“. 

Снимка: Ivanoff-photo

На откриването присъстваха собствениците на Лудогорец Кирил и Георги Домусчиев, в прерязването на лентата участие взеха и областния управител на Разград – Гюнай Хюсмен и заместник-кметът на Разград Галина Георгиева.

Снимка: Ivanoff-photo

Ето какво сподели и Георги Досмучиев след официалното откриване:

„Лудогорец Арена“ е най-модерният стадион в България и отговаря на критериите на УЕФА да се провеждат мачове от груповата фаза на евротурнирите, но и от осминафинали и четвъртфинали. Стадион „Васил Левски“ получава такъв лиценз по милост, той не е 4 звезди, а три, но понеже нямаше друг стадион, който да отговаря на изискванията, УЕФА му даваше лиценз.

 

Надявам се да ви хареса, както и на феновете на другите отбори, надявам се да го пазят, че то е направено за тях. Няма такива условия на друг стадион от друг отбор за гостуващите фенове. Всичко необходимо е изградено в този сектор.

 

Надявам се, че досега обръщахте внимание на сектора за гости, че е клетка, така го наричахте, вече се надявам да обърнете внимание и на други отбори как посрещат феновете на гостите, а и самите представителни отбори, какви са им съблекалните, и то говоря за отбори, които имат претенции. Проектираме и сектор А, има нови изисквания на УЕФА от 2020, искаме да отговаряме и на тях.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе