Деца от клуб „Емпатия“ се срещнаха с Областния управител

Деца от клуб „Емпатия“ в Кубрат и техният ръководител д-р Надие Карагьозова се срещнаха днес с Областния управител на Разград Гюнай Хюсмен.

Александра, Никол и Симеон подариха на г-н Хюсмен изработени от тях и приятелите им от клуба плакати със снимки от техни занимания и обръщение към Областния управител – „Г-н Хюсмен, благодарим Ви, че правите много за децата на Лудогорието! Насърчавате! Подкрепяте! Мотивирате! Благодарим Ви! Бъдете все така вдъхновител за нас, децата, родителите и учителите! С обич, децата от клуб „Емпатия“-Кубрат“.

YouTube

Трите деца разказаха на г-н Хюсмен за посещението си в Разград днес за участието им в Детската академия по безопасност, организирана от ОД на МВР-Разград, както и за заниманията си в клуб „Емпатия“. Споделиха и своите и на останалите членове на клуба впечатления от работата на Областния управител. Миналата година по повод 16 ноември – Международния ден на толерантността – децата от клуб „Емпатия“ връчиха на г-н Хюсмен плакет „Приятел на децата“, Той е поставен на видно място в кабинета на Областния управител.

На срещата днес д-р Надие Карагьозова подари на г-н Хюсмен сборника „Детско правосъдие и правата на децата“. Той е съставен от доклади от Шестата национална научно-практическа конференция в Асеновград, включва и текстове на д-р Карагьозова.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе