Дневен хороскоп за 15 юли

Овен

Това е Вашият ден от седмицата! Сега със сигурност може да действате с размах. Последиците от това, обаче, ще продължат да действат през всички останали дни, така че помислете и за този вариант.

YouTube

Телец

Това е ден, в който да се съобразите с възможностите ви. Не си повдигайте летвата сега – това е най-малкото, от което имате нужда. Дайте си почивка.

Близнаци

Сега е много важно да бъдете себе си. Не угаждайте на чужди вкусове. Това може да повлече след себе си верижна реакция по изчистването на ненужни неща в живота ви.

Рак

Това е ден, в който да изберете по-малкото зло. Може да не изберете и нищо, но не е ясно дали цената няма да е прекалено висока.

Лъв

Тази неделя бъдете готови за всякакви изненади. Възможно е да загубите нещо ценно, но ще излезете като моралния победител от ситуацията.

Дева

Този ден ви е даден да раздавате красота и усмивки. С подов или без повод – няма никакво значение. Не си мислете, че го правите за някой друг – направете го за себе си!

Везни

Много е важно да се придържате към принципите си. Тежки времена винаги е имало, но достойнството остава едно единствено през цялото време.

Скорпион

Денят ще ви даде повече слънце, отколкото има на улицата. Имате пълното право да се почувствате избрани. Приемете даровете, които ви се поднасят с благодарност, а не с високомерие.

Стрелец

Колкото и да се опитват да ви убеждават в нечия правота, отстоявайте своето мнение, особено ако интуицията ви подсказва, че сте прави. Нищо не е по-ценно от мнението на сърцето ви. Вслушвайте се в него.

Козирог

Задачата ви днес е да бъдете готови да се вслушате в нечие експертно мнение. То със сигурност ще ви донесе много полза. Няма да е срамно да си водите записки.

Водолей

Денят може да ви донесе някои непланирани изненади. Бихте могли да не им обръщате внимание, но със сигурност след време ще трябва да се разправите с тях.

Риби

Днес ще получите послание от вашия любим човек. Послушайте сърцето си, защото само то няма да ви излъже. Бъдете верни на себе си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе